نتایج رئال از ابتدا هیچ اهمیتی نداشت والدس: برای تساوی به زمین نمیرویم
خبرگزاری فارس: دروازهبان تیم فوتبال بارسلونا گفت: مقابل لوانته برای تساوی به زمین نمیرویم چرا که راه بازی برای کسب تساوی را بلد نیستیم.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از رویترز، ویکتور والدس دروازهبان موفق بارسلونا تصریح کرد: تنها یک امتیاز دیگر میخواهیم تا قهرمان لالیگا شویم، اما هواداران بارسلونا دوست ندارند با تساوی جشن قهرمانی بگیریم و قطعا برای یک پیروزی قاطعانه وارد زمین لوانته میشویم.
وی افزود: نتیجهگیری رئال مادرید نه تنها در بازی امشب برای ما مهم نیست بلکه از ابتدای فصل هم هیچ اهمیتی برای ما نداشته است، بارسلونا قاطعانه در راه قهرمانی گام برداشت و فردا شب مزد زحمات خود را خواهیم گرفت.
والدس در خصوص استراحت خود در بازی فردا شب گفت: البته من حق ندارم تصمیم مربی تیم را تغییر دهم و اگر این تصمیم نهایی شده باشد چارهای جز قبول دستور ندارم، اما شخصا به گواردیولا گفتهام که دوست دارم در بازی که منجر به قهرمانی میشود حضور داشته باشم و با سایر بازیکنان جشن قهرمانی بگیرم. این که از روی نیمکت به سمت بازیکنان داخل میدان بدوی و با شادی آنها شریک شوی حس خوبی ندارد، دوست دارم در بازی برابر لوانته هم دروازهبان بارسلونا باشم.
انتهای پیام/
















