برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

فیفا با کمک اینترپل رشوه خواری را تکل می‌کند!

فدراسیون بین المللی فوتبال،فیفا، با انعقاد قراردادی به ارزش 20 میلیون دلار با پلیس بین الملل (اینترپل) در اندیشه پاکسازی همیشگی رشوه خواری در فوتبال است.

به گزارش خبرگزاری مهر،"ران نوبل"، دبیرکل اینترپل، در ملاقاتی که با سپ بلاتر در زوریخ خواهد داشت با انعقاد قراردادی 10 ساله به ارزش 20 میلیون دلار به استقبال ریشه کن کردن دائمی رشوه خواری در فوتبال خواهد رفت.

بر پایه گزارش تلگراف، در این نشست ماموران رسیدگی به پرونده های جنجالی رشوه خواری در آلمان و فنلاند هم حضور خواهند داشت؛ جایی که صدها دیدار باشگاهی و بین المللی درگیر این معضل هستند. در جلسه فوق "جروم والکه"، دبیرکل فیفا، نیز حضور خواهد داشت.

سپ بلاتر در این خصوص اظهار داشت: رشوه خواری در فوتبال یک تهدید محسوب می شود که ما متعهد شده ایم تا آن را تکل کنیم. در جنگ مقابل رشوه خواری و شرطبندی غیرقانونی، اقدامات بازدارنده می توانند موثر واقع شوند و یک بازی بی نقص، نهایت تلاش ماست.


 امانت داری و
تاریخ: 1390/2/20
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: