پورعسگرپرست در گفتوگو با فارس: گزارش وضعیت مربی چینی روئینگ را به ریاست فدراسیون دادهام
خبرگزاری فارس: سرپرست کمیته روئینگ فدراسیون قایقرانی گفت: گزارش وضعیت مربی چینی را به ریاست فدراسیون دادهام و در این خصوص باید وی تصمیم نهایی را بگیرد.
عمران پورعسگرپرست در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس عنوان کرد: بر اساس آخرین مکاتبه اینترنتی که از طریق شرکت چینی سازنده قایقهای روئینگ که "لیو کیون " را به فدراسیون ایران معرفی کرده است خواستار مشخص کردن وضعیت وی شدهایم که هنوز در این خصوص پاسخی دریافت نکردهایم.
وی افزود: گزارش وضعیت مربی چینی را به فداسیون دادهام و در ادامه باید ریاست فدراسیون در این خصوص تصمیم بگیرد.
پورعسگرپرست با اشاره به کاپ یک جهانی در آلمان تصریح کرد: این مرحله را از دست دادیم و برای شرکت در مرحله دوم و سوم آماده میشویم.
سرپرست کمیته روئینگ با اشاره به تمرینات تیم ملی در مواد مختلف عنوان کرد: تمرینات دنبال میشود و تنها تیم جفت پارو است که مربی ندارد. هر چند که هر 3 قایقران حاضر در این رشته برای اعزام به کاپ 2 جهانی انتخاب شده اند.
"لیو کیون " سرمربی چینی تیم که پیش از آغاز سال جدید برای مرخصی ایران را ترک کرده است هنوز بازنگشته است و ظاهرا قصد آمدن به ایران را نیز ندارد.
محسن شادی، عاقل حبیبیان و حسن جهانبانیان قایقرانان حاضران در اردوی بدون مربی در ارومیه هستند.
انتهای پیام/
















