کاش بازی نخست در سالن بزرگتری برگزار میشد اکبری: فینال را پیشبینی نمیکنم، اما با تمام توان بازی میکنیم
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم والیبال پیکان گفت: مسابقه پایانی لیگ برتر را پیشبینی نمیکنم، اما حتماً با تمام توان وارد میدان میشویم.
پیمان اکبری در گفتوگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبری فارس «توانا»، در خصوص بازی دوم برابر سایپا در فینال لیگ برتر والیبال اظهار داشت: بازی نخست در کرج بسیار زیبا بود که توانستیم تیم خوب سایپا را در دیداری جذاب شکست دهیم.
وی با انتقاد از محل برگزاری این دیدار گفت: اگر این بازی زیبا در سالنی بزرگتر برگزار میشد بهتر بود، چراکه سالن کرج کوچک و با امکانات محدودی همراه بود. پیشنهاد خود را به مسئولان فدراسیون هم اعلام کردم، اما با مخالفت آنها روبرو شدم.
اکبری در ادامه افزود: در بازی نخست مصدومیت موسوی جدیترین مشکل ما بود که خوشبختانه به بازی رسید و عملکرد خوبی هم از خود به نمایش گذاشت.
سرمربی تیم والیبال پیکان خاطرنشان کرد: نتیجه بازی برگشت را اصلاً پیشبینی نمیکنم، اما تمام تلاش خود را به کار میگیریم تا ضمن انجام بازی بینقص نتیجه مطلوب را هم کسب کنیم و کار را در تهران تمام کنیم. معتقدم هر تیمی که بینقص بازی کند میتواند بهترین نتیجه را کسب کند.
دیدار دوم تیمهای والیبال پیکان و سایپا برای مشخص شدن چهره قهرمان لیگ برتر فردا در خانه والیبال تهران برگزار خواهد شد. پیکان در دیدار نخست با برتری 3 بر 2 زمین مسابقه را ترک کرده بود.
انتهای پیام/
















