/رقابتهای جهانی پینگپنگ هلند - بانوان/ نوجوان مصری با صعود به جدول اصلی، پرچم کشورش را برافراشته نگاه داشت
خبرگزاری فارس: نوجوان مصری با صعود به جدول اصلی مسابقات پینگپنگ جهانی هلند در بخش بانوان، همچنان پرچم کشورش را در این رقابتها برافراشته نگاه داشت.
به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا» و به نقل از سایت فدراسیون جهانی پینگپنگ، نادین الدولتی، پینگپنگ باز 17 ساله، شب گذشته با غلبه بر کریستینا واسکویسیوت از لیتوانی به جدول اصلی مسابقات جهانی پینگپنگ بانوان هلند راه یافت و پرچم مصر را در این رقابتها که در شهر روتردام در حال برگزاری است، همچنان برافراشته نگاه داشت.
* موفقیت در مرحله گروهی
وی مقابل گولچکرا خوسینووا از قزاقستان با نتیجه 4 بر صفر به پیروزی رسید و دیانا راسینووا از لاتویا را با نتیجه 4 بر یک از پیش رو برداشت تا جای خود را در مرحله حذفی قطعی کند. نادین در دیداری سخت توانست با نتیجه 4 بر 2 حریف اهل لیتوانی را از پیش رو بردارد و به جدول اصلی رقابتها صعود کند و لبخند را به چهره مصریان بیاورد.
* مراحل صعود به جدول اصلی
در مجموع 64 گروه، بازیکنانی که توانستند در مکان اول هر گروه قرار بگیرند، به دور حذفی راه یافتند و برندگان این مرحله نیز 32 جایگاه جدول اصلی را تصاحب کردند.
*صعود مشکل
نادین الدولتی که تنها بازیکن مصری صعود کننده از مرحله گروهی در این رقابتها است، با لبخندی حاکی از رضایت در خصوص صعود به جدول اصلی گفت: راهیابی به این مرحله واقعاً دشوار بود.
سید لاشین تنها بازیکن دیگر مصر در بخش مردان است که به دلیل در اختیار داشتن رده بالای جهانی نیازی به شرکت در مرحله گروهی و حذفی نداشت و مستقیماً در جدول اصلی قرار گرفت.
انتهای پیام/
















