برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

به دنبال ارسال دعوت‌نامه/تیم ملی والیبال به ایتالیا سفر می‎کند

سرپرست تیم ملی والیبال با اشاره به دعوت‎نامه ارسالی فدراسیون ایتالیا گفت: با توجه به زمان مناسب در نظر گرفته شده از سوی ایتالیایی‎ها سفر به کشور آنها در برنامه آماده‎سازی تیم ملی لحاظ شده است.

امیر خوش‎خبر در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه دعوت‎نامه رسمی ایتالیا روز سه‌شنبه برای فدراسیون والیبال ارسال شد، اظهار داشت: ایتالیایی‌ها در دعوت‌نامه ارسالی درخواست متقابلی برای سفر به کشورمان دارند. آنها در کل خواستار همکاری و ارتباط بیشتر با والیبال ایران هستند!

وی با یادآوری اینکه 4 تا 10 تیرماه زمان پیشنهادی ایتالیا برای سفر تیم ملی والیبال به این کشور است، خاطرنشان کرد: با توجه به زمان مناسب و فرصتی که برای اقدام به موقع جهت صدور روادید داریم و همچنین موافقت فدراسیون و شخص "خولیو ولاسکو"، این دعوت‎نامه در برنامه‎های آماده‎سازی تیم ملی والیبال لحاظ شده است.

سرپرست تیم ملی والیبال با اشاره به اینکه سرمربی این سابقه حضور چند ساله در کشور ایتالیا را دارد، گفت: با توجه به این موضوع به طور حتم ایتالیایی‎ها برای میزبانی از ایران و فراهم کردن برگزاری دیدارهای مناسب کوتاهی نخواهند کرد. به هر حال ایتالیا به نوعی کشور خولیو ولاسکو به حساب می‎آید.

خوش‎خبر ضمن تاکید بر اینکه هزینه‌های سفر به ایتالیا بر عهده مسئولان والیبال این کشور است، خاطرنشان کرد: تیم ملی والیبال پیش از این هم دعوت نامه‌هایی از پرتغال و فرانسه دریافت کرده بود که به دلیل زمان نامناسب مجبور به لغو این سفرها شد.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم ملی والیبال برای شرکت در رقابت‌های قهرمانی مردان آسیا آماده می‌شود. این مسابقات 28 شهریورماه تا 7 مهرماه در تهران برگزار می‌شود.


تاریخ: 1390/2/20
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: