میخواهیم با شکست فجر مردم هرمزگان را خوشحال کنیم بگوویچ: یکی دو تیم میخواستند با حاشیهسازی به نتیجه برسند
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال آلومینیوم هرمزگان گفت: در طول فصل یکی دو تیم بودند که میخواستند با حاشیهسازی به نتیجه برسند.
وینگو بگوویچ در گفتوگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبری فارس «توانا»، در خصوص دیدار پلیآف مقابل فجرسپاسی شیراز گفت: تمام تلاش خود را در این 2 بازی بهکار میبندیم تا بتوانیم مردم خوب هرمزگان را خوشحال کنیم و به هدف خود که راهیابی به لیگ برتر است، برسیم.
وی به امتیازات از دست رفته تیمش در طول برگزاری مسابفات لیگ دسته اول اشاره و خاطرنشان کرد: به خوبی شرایط و جو مسابقات لیگ دسته اول را میشناختم و از سختی صعود آگاه بودم، اما متاسفانه در بعضی اوقات آمادگی روحی و جسمی لازم برای برگزاری یک مسابقه را نداشتیم و همین عامل باعث شد نتوانیم بطور مستقیم به لیگ برتر صعود کنیم. شاید حالا با توجه به مساوی شدن امتیازات 3 تیم در پایان فصل باید حسرت امتیازهای از دست رفته را بخوریم.
بگوویچ به شرایط مطلوب تیم فجر اشاره کرد و گفت: فجر تیم باتجربهای است که چند بازیکن سابق خود را که در لیگ برتری بازی میکردند به همراه دارد، اما فکر میکنم 2 تیم در شرایط یکسانی به سر میبرند و تیمی که آمادهتر باشد به نتیجه خواهد رسید.
سرمربی آلومینیوم هرمزگان برگزاری بازی جوانمردانه را اولویت تیمش دانست و گفت: در طول فصل یکی دو تیم بودند که میخواستند با حاشیهسازی به نتیجه برسند، اما قبل از هرچیز دوست دارم این مسابقه در یک شرایط جوانمردانه برگزار شود تا تیمی که شایستهتر است به لیگ برتر برسد.
وی به اندیشههای خود برای برگزاری دیدار پلیآف اشاره و تصریح کرد: باید چند فیلم از بازیهای مقاومت را به خوبی ببینیم تا بتوانیم آنها را آنالیز کنیم، اما معتقدم در مسابقه پلیآف هر نتیجهای ممکن است رقم بخورد.
دو تیم آلومینیوم هرمزگان و فجرسپاسی شیراز با کسب مقام دوم در گروه خود به مسابقه پلیآف راهیابی به لیگ برتر فوتبال راه یافتند و باید در 2 دیدار رفت و برگشت به ترتیب در شیراز و بندرعباس به دیدار هم بروند تا تیم سوم صعود کرده به لیگ برتر مشخص شود.
انتهای پیام/
















