برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

رونالدو: عقده‌ی آقای گلی ندارم

کریستیانو رونالدو با وجود واکنش‌هایی هیستریکی که پس از به ثمر رساندن هر گل به نمایش می گذارد می گوید عقده‌ی گل زدن و آقای گل شدن ندارد.

ستاره‌ی پرتغالی تیم فوتبال رئال مادرید که عنوان بهترین بازیکن جهان در سال 2008 را هم یدک می کشد، در دیدار مقابل ختافه 3 گل به ثمر رساند تا مدعی اصلی آقای گلی در لالیگا باشد.

رونالدو پیش از این 4 گل هم مقابل سویا به ثمر رسانده بود.

ستاره‌ی پیشین تیم فوتبال منچستریونایتد پس از پایان دیدار مقابل ختافه گفت: تیم بسیار خوبی داریم و همه‌ی بازیکنان همکاری بسیار خوبی انجام می دهند. گلزنی‌ام را مدیون پاس‌ها و همکاری خوب بازیکنان هستم.

رونالدو ادامه داد: برای رسیدن به ال پیچی‌چی در بازی‌های آینده هم تلاش خواهم کرد اما عقده‌ی گرفتن این عنوان را ندارم و فقط از گل زدن لذت می برم.

ستاره‌ی پرتغالی رئال مادرید که اکنون با اختلاف زیادی نسبت به همتای آرژانتینی خود در بارسلونا در آستانه‌ی کسب عنوان آقای گلی است،‌زمانی که در جدول گلزنان از مسی عقب بود، پس از هر گل شادمانی عجیب و خاص خود را به نمایش می گذاشت که این مساله زمانی سوژه رسانه‌های اسپانیایی هم قرار گرفته بود.
 

تاریخ: 1390/2/21
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: