برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

بازتاب قهرمانی بارسلونا در جهان شهر‌های بزرگ دنیا آبی و اناری شد

خبرگزاری فارس: همزمان با قهرمانی بارسلونا در لالیگا شهرهای بزرگ دنیا با حضور مردم در خیابان‌ها به رنگ آبی و اناری درآمد.


به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از اسپورت کاتالونیا، ساعتی پس از قهرمانی بارسلونا در لالیگا با تساوی یک بر یک برابر آلمریا مردم شهرهای بزرگ دنیا به خیابان ریخته و ساعت‌ها به جشن و پایکوبی پرداختند.

در این میان شهرهای پکن، ورشو، توکیو، دبی، ریوده‌ژانیرو، بوینس آیرس، کالیفرنیا و تورونتو بیشترین حضور هواداران را به خود اختصاص دادند.

خوشحالی مردم طرابلس زیر آتش خشم قبایل حامی قذافی و ناتو از قهرمانی بارسلونا نیز در نوع خود بی نظیر بود و شاید برای دقایقی آنها را به دنیا وصل کرد.

هواداران بارسلونا در شهر کابل نیز در یکی از میادین اصلی شهر دور هم شدند و جشن گرفتند.

باشگاه بارسلونا از همه هواداران خود در سراسر جهان تشکر کرد و قرار بر این شد تا با دریافت گزارش دقیق از این جشن‌ها برای راه‌اندازی شعبه‌های خود در نقاط مختلف جهان اقدام کند.
انتهای پیام/

تاریخ: 1390/2/23
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: