رئیس هیئت فوتبال خوزستان انتخاب شد
اهواز - خبرگزاری مهر: با حضور رئیس فدراسیون فوتبال انتخابات ریاست هیئت فوتبال خوزستان برگزار و اسماعیل عامری گلستان به عنوان رئیس انتخاب شد.
امانت داری و اخ
به گزارش خبرنگار مهر در اهواز، در این انتخابات که پیش از ظهر شنبه برگزار شد، عامری گلستان با کسب 34 رای از رقیب خود الیاس دره شوری که تنها چهار رای کسب کرده بود پیشی گرفت و به عنوان رئیس هیئت فوتبال استان خوزستان انتخاب شد.
عامری گلستان در زمان حاضر به عنوان معاون برنامه ریزی استاندار خوزستان مشغول فعالیت است و از چند ماه قبل به عنوان جانشین فروزنده رئیس سابق هیئت فوتبال استان خوزستان به عنوان سرپرست مشغول فعالیت بوده است.
در این انتخابات علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال به عنوان رئیس مجمع حضور داشت. وی قرار است امروز از باشگاه فولاد خوزستان دیدن کرده و با سیف الله دهکردی مدیرعامل این باشگاه گفتگو کند.
امانت داری و اخ
تاریخ: 1390/2/24
موضوع: سایر ورزش ها
نظر: 0
کلمات کلیدی: ، ، ، ، ، ،
















