برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

چاره‌ای جز پیروزی برابر شهرداری نداریم/ هر دو تیم برای سه امتیاز می‌جنگند

کاپیتان تیم فوتبال استیل آذین از شهرداری تبریز به عنوان حریفی سرسخت برای تیمش نام برد و گفت: برای بقا در لیگ چاره‌ای جز پیروزی برابر این تیم نداریم.

 مهدی مهدوی‌کیا در مورد دیدار تیم استیل آذین برابر شهرداری تبریز ضمن بیان مطلب فوق افزود: روز سختی را برابر شهرداری تبریز پیش رو داریم اما برای بقا در لیگ برتر باید این تیم را شکست دهیم.

وی اضافه کرد: بدون شک بازی بسیار سختی را پیش رو داریم. هر دو تیم باید بجنگند تا به سه امتیاز بازی برسند، چون در جدول شرایط خوبی ندارند و برای بقا در لیگ برتر نیاز به 3 امتیاز این بازی دارند.

کاپیتان تیم فوتبال استیل آذین همچنین خاطرنشان کرد: شرایط تیم ما خوب نیست اما پیروزی برابر ملوان امید را به اردوی تیم ما بازگردانده است و با روحیه مضاعف برابر شهرداری تبریز به میدان می‌رویم. برای بقا باید 6 امتیاز دیدارهای پیش رو را کسب کنیم، به همین دلیل با تمام توان در دوبازی آینده به میدان خواهیم رفت.

دیدار تیم‌های فوتبال استیل آذین و شهرداری تبریز در هفته سی و سوم رقابت‌های لیگ برتر باشگاه‌های کشور فردا یکشنبه در ورزشگاه دستگردی برگزار می‌شود.
تاریخ: 1390/2/24
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: