برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

/هفته سی و هفتم کالچو ایتالیا/ پیروزی پرگل میلان و لاتزیو

خبرگزاری فارس: هفته ما قبل پایانی لیگ سراسری ایتالیا با 2 دیدار آغاز شد که در آن تیم‌های میلان و لاتزیو به پیروزی‌های پرگل در ورزشگاه خانگی دست یافتند.


به گزارش خبرگزاری فارس، میلانی‌ها که پیش از این به قهرمانی سری A رسیده بودند، در بازی با کالیاری نیز بسیار پر قدرت ظاهر شدند و در نیمه نخست 3 بار دروازه میهمان خود را باز کردند. آنها در نیمه دوم نیز یک گل دیگر به ثمر رساندند تا تک گل کالیاری بدون اثر بماند و بازی با نتیجه 4 بر یک به سود روسونری ها به پایان برسد.

در دیگر بازی این هفته لاتزیو نیز در ورزشگاه المپیکو توانست جنوا را با نتیجه چهار بر 2 با شکست بدرقه کند. یاران بیانکوچلستی که برای حضور در لیگ قهرمانان فصل آینده می‌جنگند، با این پیروزی 63 امتیازی شدند و در رده چهارم قرار گرفتند. آن‌ها برای راهیابی به لیگ قهرمانان باید نتیجه های سایر تیم ها را نیز زیر نظر بگیرند.

*نتیجه کامل به شرح زیر است:
میلان 4- کالیاری یک
روبینیو 22 و 35، گنارو گتوزو 23، کلارس سیدورف 77 برای میلان
آندره کاسو 38 برای کالیاری

لاتزیو 4- جنوا 2
جوزپه بیاوا 7، توماسو روکی 52، هرنانس 55 و 66 برای لاتزیو
رودریگو پالاسیو 12، آنتونیو فلورو فلورس 89 برای جنوا

*سایر دیدارهای این هفته نیز به شرح زیر است:
فیورنتینا - بولونیا
باری - لچه
کاتانیا - رم
چزنا - برشا
کیه‌وو - اودنیزه
پارما - یوونتوس
سمپدوریا - پالرمو
ناپولی - اینترمیلان
انتهای پیام/

تاریخ: 1390/2/24
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: