برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

دغدغه اصفهانی‌ها کمتر شد سپاهان و ذوب‌آهن در هتل آسمان و میهمانان در هتل کوثر

خبرگزاری فارس: دو تیم اصفهانی حاضر در لیگ قهرمانان آسیا برای اسکان خود و حریفان در مرحله بعدی این رقابت‌ها مشکلی ندارند.


به گزارش خبرگزاری فارس، به دلیل اینکه فاصله دو بازی تیم های سپاهان با بنیادکار ازبکستان و ذوب آهن با النصر عربستان 24 ساعت فرق دارد، به نظر می رسید که بابت برگزاری مسابقه در زمین فولاد شهر و اسکان تیم های میهمان و ناظر AFC و داوران مشکلاتی به وجود آید، اما مجید بصیرت در گفت و گو با خبرنگار ورزشی فارس اظهار داشت: 2 مسابقه در زمین فولادشهر و طبق همان تاریخی که اعلام شده برگزار می شود.
وی افزود: تیم سپاهان و ذوب آهن در هتل آسمان مستقر می شوند. البته روزی که ذوب آهن در هتل حضور پیدا می کند ما همان روز هتل را تخلیه می کنیم چون بازی داریم. میهمانان یعنی کاروان النصر و بنیادکار در هتل کوثر مستقر می شوند.
ناظران و داوران بازی نیز در هتل عباسی اسکان پیدا می کنند.
دیدار تیم های سپاهان و بنیادکار روز سوم خرداد و مسابقه تیم های ذوب آهن و النصر چهارم خرداد برگزار می شود.
انتهای پیام/

تاریخ: 1390/2/24
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: