مسئولیت شکست ملوان برابر استقلال را به عهده می گیریم
وی یکی دیگر از دلایل شکست ملوان را تعطیلات 12 روزه این تیم ذکر کرد و افزود : در مجموع بازیکنان عصر امروز در حد و اندازه های خود ظاهر نشدند.
پورغلامی اظهار داشت : اما بازیکنان استقلال با بهره گیری از فرصت های خود توانستند ملوان را شکست دهد.
سرمربی ملوان گفت : وعده دیدار ما با استقلال روز دوازدهم خردادماه در جام حذفی خواهد بود چرا که این دیدار از اهمیت بسزایی برای ملوان برخوردار است.
پورغلامی با بیان اینکه در دوره بازیگری خود در سال های 65 و 69 به مقام قهرمانی جام حذفی دست یافته است، افزود : قصد دارم در سمت مربی نیز این جام را فتح کنم.
وی از عملکرد تیم ملوان در فصل جاری لیگ برتر باشگاه های ایران ابراز رضایت کرد و گفت : اما هدفگذاری کادر فنی ملوان کسب حداقل 50 امتیاز در این رقابت ها بود.
پورغلامی درباره آینده خود در تیم ملوان اظهار داشت: قراردادم با این باشگاه درپایان لیگ برتر به اتمام می رسد و هیئت مدیره باشگاه در این خصوص تصمیم گیری خواهد کرد.
تیم ملوان انزلی عصر یکشنبه در هفته سی و سوم لیگ برتر باشگاه های ایران با دو گل مغلوب استقلال تهران شد.
















