برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

حکم نهایی یوفا صادر شد؛ بوسکتس در فینال بازی می‌کند

خبرگزاری فارس: با اعلام رسمی یوفا هافبک جوان بارسلونا مشکلی برای بازی در فینال لیگ قهرمانان اروپا مقابل منچستریونایتد نخواهد داشت.


به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت رویترز، سرخیو بوسکتس که به خاطر رفتار نژاد پرستانه و اهانت به مدافع برزیلی رئال مادرید زیر ذره بین اعضای کمیته انضباطی یوفا قرار گرفته بود، پس از جلسه امروز این کمیته بی‌گناه تشخیص داده شده و مجوز حضور در ومبلی را دریافت کرد.
یوفا در بیانیه خود آورده است: فوتبال اروپا با قدرت برابر هر گونه رفتار نژاد پرستانه ایستاده و خواهد ایستاد و در این مورد نیز پس گرفتن شکایت توسط رئال مادرید سودی به حال بازیکن خاطی نداشت چرا که وی در محیط تحت کنترل یوفا مرتکب این خطا شده بود.
در ادامه این بیانیه آمده است: با توجه به حضور دو متخصص لب‌خوانی در بازبینی فیلم ضبط شده از بازی رفت دو تیم رئال مادرید و بارسلونا به نظر نمی‌رسد بوسکتس از کلمه MONO به معنی میمون استفاده کرده باشد و به احترام بارسلونا و با توجه به نظر مساعد باشگاه رئال مادرید ادعای باشگاه کاتالونیایی مبنی بر گفتن کلمه MUCHO MORRO به معنای مصطلح دروغگو پذیرفته می‌شود.

به این ترتیب سرخیو بوسکتس برابر منچستریونایتد در فینال لیگ قهرمانان اروپا به میدان خواهد رفت اما منابع خبری در اروپا انتظار دارند با توجه به مماشات یوفا بر پرونده بازیکن بارسلونا، بوسکتس در پیامی رسمی از مارسلو عذرخواهی کند.
این در حالی است که سایت‌های خبری رویترز، فرانسه، usa today و افه اسپانیا با اتکا به سایت رسمی باشگاه بارسلونا اط تماس یوفا پیش از انتشار رسمی این بیانیه اطمینان پیدا کرده‌اند و یوفا هنوز این بیانیه‌ را در سایت خبری خود منعکس نکرده است.
روابط عمومی یوفا با ارسال ایمیلی به کاربران و اعضای سایت خود از انتشار این بیانیه تا پایان ساعت کاری امروز یوفا خبر داده است.
انتهای پیام/

تاریخ: 1390/2/26
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: