برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

دوم آذر،تعیین سهمیه‌های لیگ قهرمانان آسیا

رییس کمیته برگزاری لیگ قهرمانان آسیا با بیان این که پتانسیل فوتبال ایران از بعد تکنیکی بالا است، گفت:‌ تکلیف نهایی تعداد نمایندگان کشورها در لیگ قهرمانان فصل آینده 23 نوامبر مشخص می‌شود.

سوزوکی در نشست خبری با بیان این که از مسئولان لیگ ایران به دلیل سازماندهی خوبی که برای بازدید ما از ایران انجام داده بودند، تشکر می‌کنم، اظهار کرد: پیش از کنفرانس جلسه‌ای با حضور مهدی محمد نبی و عزیز محمدی درباره برنامه زمان بندی بازدیدمان ازایران داشتیم که جلسه بسیار خوبی بود. بازرسی ما از باشگاه‌ها از فردا با حضور شش نماینده AFC آغاز می‌شود و در طول این بازرسی‌ها از چهار بازی دیدن خواهیم کرد.

وی در ادامه با بیان این که 6 نماینده AFC یکی از بازی‌های هفته آخر لیگ برتر ایران، یک بازی از جام حذفی و دو بازی یک شانزدهم نهایی لیگ قهرمانان آسیا را از نزدیک مشاهده خواهند کرد، گفت: جلسه نهایی ما بعد از بازرسی باشگاه‌ها نهم خرداد ماه برگزار می‌شود و پس از آن برای رسانه‌ها یک کارگاه آموزشی برگزار می‌کنیم. دهم خرداد یک کارگاه آموزشی برای نمایندگان باشگاه‌ها به همراه نمایندگان رسانه‌ای آن‌ها با موضوع بازاریابی و همچنین برای مدیران باشگاه‌ها درباره استاندارد سازی ورزشگاه و مسایل مالی برگزار می‌کنیم.

سوزوکی در ادامه در پاسخ به این سوال که چقدر احتمال می‌دهد در فصل آینده لیگ قهرمانان آسیا چهار نماینده ایران حفظ شوند، خاطر نشان کرد: در این باره در تاریخ 21 نوامبر 2011 تصمیم گیری می‌شود و در کمیته مسابقات AFC در تاریخ 23 نوامبر توسط کمیته ارجاعی سهمیه بندی قطعی اعلام می‌شود، ولی تا آن تاریخ چیزی معلوم نیست. البته پتانسیل فوتبال ایران از بعد تکنیکی و تعداد تماشاگران بسیار خوب است.

رییس کمیته مسابقات لیگ قهرمانان آسیا همچنین با بیان این که امیدواریم پس از بازدید از باشگاه‌های ایران و حل مشکلات آن‌ها وضعیت لیگ ایران بهبود پیدا کند، تصریح کرد: دو نکته ای که باید درباره باشگاه‌های ایران برطرف شوند، ورودی‌های تماشاگران به ورزشگاه‌ها که باید از یکدیگر جدا شوند و دیگری مشکلات در حوزه رسانه‌ها در ورزشگاه‌ها.


وی در ادامه با قبول ناجوانمردانه بودن این مساله که بازی‌های یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا در یک تک بازی انجام می‌شود، ادامه داد: به دلیل برنامه فشرده‌ای که کشورها در لیگ داخلی خود و بازی‌های داخلی خود دارند، عملا تا سال 2012 تغییر این برنامه امکان پذیر نیست، همچنین با توجه به برنامه‌ریزی کنفدراسیون فوتبال آسیا و کمبود بودجه سعی داریم با تامین بودجه کافی تا سال 2013 مشکلات را برطرف کرده و بازی‌های مرحله یک هشتم را در دو بازی رفت و برگشت برگزار کنیم.

وی در پایان گفت: بعد زمانی سفر بین کشورهای آسیایی به دلیل فاصله زیادشان از یکدیگر تاثیری از این مساله نخواهد داشت.

 

تاریخ: 1390/2/27
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: