برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

جعفری در گفتگو با مهر:کار تراکتورسازی به اما و اگر کشیده شد/ درگیری نصرتی و تیموریان لفظی بود!

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز قرار گرفتن این تیم در رده چهارم جدول لیگ برتر را منوط به اما و اگرها دانست.

محمدحسین جعفری در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد دیدار پایانی تراکتورسازی در مسابقات لیگ برتر برابر صنعت نفت آبادان ضمن بیان مطلب فوق گفت: هدف ما پیروزی در این دیدار است، گرچه با ناکامی برابر صبای قم و سایپا در ورزشگاه خانگی کارمان را برای رسیدن به جایگاه بالاتر در جدول رده‌بندی لیگ برتر سخت کردیم.

وی ادامه داد: کارمان امروز به اما و اگر کشیده شده و باید ابتدا صنعت نفت را شکست دهیم و پس از آن منتظر پیروزی پیکان برابر پرسپولیس باشیم تا بتوانیم فصل جاری را با رسیدن به رده چهارم به پایان برسانیم. در شرایطی که به جایگاه چهارم برسیم، اگر سپاهان یا استقلال قهرمان جام حذفی شوند، سهمیه حضور در لیگ قهرمانان آسیا را هم بدست می‌آوریم.

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در مورد اینکه با بازیکنان مطرح این تیم برای تداوم همکاری در فصل آینده مذاکراتی را انجام داده‌ است، خاطرنشان کرد: هدف ما حفظ استخوانبدی تیم و نفرات کلیدی است. در این خصوص با تیموریان هم مذاکرات اولیه مثبتی داشتیم که امیدوارم شرایط برای ادامه همکاری با این بازیکن هم فراهم شود.

وی اضافه کرد: در این فصل همه تیم‌ها یا برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان آسیا می‌جنگیدند یا برای سقوط نکردن که این مسئله کار تیمی مانند تراکتورسازی را برای رسیدن به موفقیت سخت کرده بود اما برای فصل آینده با برنامه‌ریزی منسجم و رفع نقاط ضعف تیم، تلاش می‌کنیم تیمی را به میدان بفرستیم که برای رسیدن به سهمیه لیگ قهرمانان آسیا تلاش کند.

جعفری در مورد فحاشی‌ها و اتفاقاتی که در ورزشگاه یادگار امام(ره) تبریز از سوی تماشاگران منتسب به این باشگاه پس آمد، تاکید کرد: در هر مسابقه ما حدود 50 هزارتماشاگر به ورزشگاه می‌آیند که به نظر می‌آید تعداد محدوی از آنها به تراکتورسازی علاقمند نیستند و حرکاتی را انجام می‌دهند که نه تنها در این فصل، بلکه در فصل آینده هم ضرر و زیان آن نصیب باشگاه ما می‌شود.

وی با بیان اینکه برخی از این حرکات زبان ما را برای دفاع کوتاه می‌کند، افزود: در هر شرایطی نباید این اتفاقات بی‌افتد و تماشاگران به کسی فحاشی کنند. ما در بازی صبا و سایپا از این رفتارها آزده خاطر شدیم و حتی لیدرهای تیم هم برای رفع این مشکل تلاش کردند. متاسفانه فحاشی‌ها در همه ورزشگاه‌ها وجود دارد که باید با اقدامات مناسب از تکرار آنها جلوگیری کرد.

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در پایان در مورد درگیری محمد نصرتی و آندرانیک تیموریان گفت: من نشستی با بعضی از بازیکنان داشتم که این جلسه طول کشید و باعث شد بین این دو بازیکن که پشت در ایستاده بودند، تنها یک درگیری لفظی ایجاد شود! البته من آنجا نبودم اما کسانی که حضور داشتند، گفتند این درگیری آنچنان هم حاد نبود که بعضی‌ها آن را بزرگ کرده‌اند!

تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز در حال حاضر با کسب 54 امتیاز در جایگاه پنجم جدول رده‌بندی لیگ برتر قرار گرفته است و جمعه هفته جاری در آبادان میهمان تیم صنعت نفت است.


تاریخ: 1390/2/28
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: