/کشتی قهرمانی آسیا - ازبکستان/ آقاجانی فینالیست شد، رضایی برای برنز میجنگد
خبرگزاری فارس: مصطفی آقاجانی با برتری مقابل حریف ژاپنی در نیمه نهایی، به فینال مسابقات کشتی قهرمانی آسیا راه یافت.
به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا»، بیستوچهارمین دوره رقابتهای کشتی آزاد قهرمانی آسیا از ظهر امروز (پنجشنبه) در سالن یانوف آباد مجموعه پنیس گاردز شهر تاشکند آغاز شد که مصطفی آقاجانی نماینده کشورمان در وزن 60 کیلوگرم با پیروزی مقابل تاکاتسوکا از ژاپن راهی فینال شد.
آزادکار 60 کیلوی کشورمان در پیکارهای کشتی آزاد قهرمانی آسیا در دور اول لی سئونگ چول لی از کرهجنوبی، نفر سوم مسابقات قهرمانی آسیا در سال 2010، را در 2 تایم شکست داد. آقاجانی در در دومین مبارزه خود موفق به شکست جانگ میونگ ری آزادکار کرهشمالی شد و با پیروزی مقابل نوری یوکی تاکاتسوکا کشتیگیر ژاپنی در نیمهنهایی جوار حضور در دیدار فینال را کسب کرد. نمیخبایار باتسیخان از قزاقستان دیگر فینالیست این وزن است.
پیش از این احسان امینی در 84 کیلو با شکست سوخیف ازبک دارنده مدالهای طلا و نقره جهان باید در نیمهنهایی به مصاف یوسف عبدالسلام اف، نایب قهرمان المپیک پکن از تاجیکستان برود.
در 74 کیلو نیز مرتضی رضاییقلعه پس از شکست در نیمهنهایی مقابل رشید قرباناف از ازبکستان، امشب برای کسب مدال برنز به مصاف یون سئوک لی از کره جنوبی میرود. در این وزن قرباناف از ازبکستان و چانگ یوا زانگ از چین فینالیست شدند.
مسابقات اوزان 96 و 120 کیلوگرم فردا جمعه برگزار می شود.
انتهای پیام/ز
















