تراکتورسازی امیدوار به آسیا، شهرداری در سودای تلافی
هفته سی و چهارم و پایانی رقابت های لیگ برتر روز جمعه با انجام 9 بازی انجام می شود و تراکتورسازی و شهرداری دو نماینده فوتبال تبریز در این رقابت ها، یکی برای برخوردار شدن از شانس کسب سهمیه آسیایی و دیگری برای تلافی شکست دور رفت رو در روی حریفان قرار می گیرند.
در بازی های این هفته که به طور همزمان و راس ساعت 18 برگزار می شود، تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز که شانس خود را برای کسب سهیمه آسیایی کم رنگ تر می بیند در آبادان به مصاف صنعت نفت این شهر می رود و برای این که این شانس را برای خود محفوظ بدارد باید برنده این بازی شود.
هنوز شانس تراکتورسازی برای کسب سهمیه آسیایی به طور کامل از بین نرفته به این صورت که اگر این تیم، حریف این هفته خود را شکست دهد و پیروزی تهران مقابل پیکان هر نتیجه به غیر از برد کسب کند، این تیم می تواند عنوان چهارمی جدول رده بندی را در اختیار گیرد.
در صورتی که قهرمان جام حذفی نیز یکی از تیم های اول تا سوم جدول رده بندی لیگ برتر باشد، این تیم به عنوان سهمیه چهارم، جواز حضور در جام باشگاه های آسیا را به دست می آورد.
تراکتورسازی در صورتی که نتواند مقابل صنعت نفت آبادان نتیجه بگیرد این احتمال هم وجود دارد که رده پنجمی خود را با فولاد خوزستان که در تبریز میهمان شهرداری خواهد بود و مس کرمان که میهمان راه آهن است، عوض کند، چرا که هر دوی این تیم ها در صورت کسب پیروزی در این هفته، به دلیل تفاضل گل بهتر، بالاتر از تراکتورسازی قرار می گیرند.
دیدار رفت دو تیم در تبریز با نتیجه سه بر یک به سود تراکتورسازی به پایان رسید.
تراکتوسازی با 54 امتیاز از 33 بازی در رده پنجم و صنعت نفت آبادان با 42 امتیاز از این تعداد بازی در رده نهم جدول رده بندی قرار دارند.
اما در دیگر دیدار، تیم فوتبال شهرداری تبریز از فولاد خوزستانی پذیرایی خواهد کرد که در دیدار رفت با نتیجه سنگین چهار بر صفر شهرداری را مغلوب کرده بود.
شهرداری در این بازی دو هدف را دنبال خواهد کرد یکی انتقام شکست سنگین دور رفت و دیگری تثبیت جایگاه یازدهمی خود در جدول رده بندی است.
بازیکنان این تیم که در بازی هفته گذشته با نتیجه شش بر یک استیل آذین را در خارج از خانه شکست دادند از روحیه بالایی برای رویارویی با فولاد برخوردارند و در کنار آن با استفاده از امتیاز میزبانی، به دنبال کسب هر سه امتیاز بازی هستند تا اولین حضور خود در لیگ برتر را با کسب 40 امتیاز و قرار گرفتن در رده یازدهمی به پایان برند.
البته 'فولاد' حریف شهرداری نیز در این بازی نیم نگاهی به نتیجه تراکتورسازی و صنعت نفت دارد تا در صورت شکست تیم تراکتورسازی، با غلبه بر شهرداری به رده پنجم صعود کند.
قضاوت این بازی را سیدحسین زرگر بر عهده خواهد داشت و مصطفی فراهانی و حسین سنجری کمک های وی در این دیدار خواهند بود.
















