برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

پایان یک دهه پایبندی به تیم دوم کاتالونیا گریه‌های دلاپینا در روز خداحافظی

خبرگزاری فارس: کاپیتان تیم فوتبال اسپانیول فردا شب برای آخرین بار در لباس این تیم فوتبال حرفه‌ای را تجربه می‌کند.


به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از اسپورت کاتالونیا، ایوان دلاپینا لوپس بازیکن 35 ساله اسپانیول در کنفرانس خبری روز گذشته خود آنقدر گریست که نتوانست به همه سوالات خبرنگاران پاسخ دهد و ضمن عذرخواهی از آنها سالن کنفرانس خبری را ترک کرد.

ایوان که به بودای کوچک معروف است خطاب به خبرنگاران گفت: کار خود را از سال 1993 از آکادمی بارسلونا شروع و با خود عهد کردم که هرگز بارسلونا را ترک نکنم و تا آخر عمرم به این تیم بزرگ پایبند باشم اما در سال 1998 مرا صدا کردند و گفتند که دیگر نیازی به من ندارند.

وی ادامه داد: سال‌های سیاه زندگی من با همه احترامی که برای مردم رم قائل هستم در تیم فوتبال لاتزیو گذشت و هرگز خود را به خطار بازی در خارج از خاک کاتالونیا نمی‌بخشم. بازی در مارسی و باز هم بارسلونا به صورت قرضی اوضاع را بدتر کرد تا این که اسپانیول تیمی از کاتالونیا مرا خواست و آن روز برای من توادی دوباره بود.

دلاپنیا که از سال 2002 تا کنون در لباس اسپانیول درخشیده و برای مردم کاتالونیا نمونه‌ای بارز برای اخلاق و بازی جوانمردانه در فوتبال است فردا شب برای همیشه از دنیای فوتبال حرفه‌ای خداحافظی می‌کند.
لو پلات ( لقبی که مردم مادرید به او به خاطر اینکه همیشه موهای سرش را می‌تراشد داده‌اند) از چند باشگاه عربی پیشنهاد دارد اما بر این نکته تاکید کرد که هرگز او را در لباسی دیگر نخواهیم دید.
انتهای پیام/

تاریخ: 1390/2/30
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: