/حاشیه دیدار ذوبآهن و استیلآذین/ ناراحتی تعویضیها و استقبال کم به خاطر فینال بسکتبال
خبرگزاری فارس: تعویضیهای دیدار امروز ذوبآهن و استیلآذین به خاطر خروجشان از زمین مسابقه ناراحت شدند.
به گزارش خبرگزاری فارس، در جریان دیدار امروز میلاد زنیدپور از استیل آذین ابتدا از زمین مسابقه تعویض شد که واکنش وی را به همراه داشت و باعث شد این بازیکن با ناراحتی زمینرا ترک کند و روی نیمکت تیمش بنشیند. در آن سوی میدان سیدمحمد حسینی از ذوب آهن نیز که با حسین ماهینی تعویض شده بود با ناراحتی زمین بازی را ترک کرد و پس از ایستادن در کنار فنسهای ورزشگاه روی نیمکت تیمش نشست.
* شوت سنگین فریدون زندی باعث شد محمد صلصالی چند دقیقهای با مشکل مواجه شده و به همین دلیل از زمین مسابقه خارج شد. شوت زندی به پشت سر صلصالی برخورد کرده بود.
* ذوب آهن در این مسابقه در غیاب چهار بازیکن مصدوم و محروم خود یعنی خلعتبری، کاسترو، ماهینی و حدادیفر بازی کرد.
* محمد قاضی پس از گل رو به نیمکت تیمش سلام نظامی داد.
*یکی از دلایل کم بودن تعداد تماشاگران امروز برگزاری دیدار فینال بسکتبال لیگ برتر بین ذوب آهن و مهرام است. این دو تیم عصر امروز در اصفهان فینال سوم را برگزار کردند که این مسابقه با برتری ذوبیها و کشیدن شدن کار به بازی چهارم همراه شد.
نکته جالب اینکه دلیلی، مدیرعامل باشگاه ذوب آهن نیز این مسابقه را به دیدار هفته پایانی تیم فوتبالش ترجیح داده و به سالن بسکتبال رفت.
همچنین بلندگوی ورزشگاه پیروزی ذوب آهن در این بازی را به هواداران این تیم تبریک گفت.
انتهای پیام/
















