پس از شکست برابر فولاد درخشان: به هدفم در شهرداری رسیدم
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال شهرداری تبریز گفت: هدفهم نگهداشتن شهرداری در لیگ برتر بود که به آن رسیدم.
به گزاش خبرگزاری فارس، حمید درخشان پس از شکست 2 بر صفر تیمش برابر فولاد خوزستان در هفته پایانی لیگ برتر در خصوص شرایط مسابقه اظهار داشت: بازی خوب و منطقی از خود به نمایش گذاشتیم و فرصتهای زیادی داشتیم که نتوانستیم آنها را به گل تبدیل کنیم.
وی با بیان اینکه نتیجه را بازیکن با کیفیت رقم میزند، ادامه داد: فولاد تیم بسیار خوبی است که بازیکنان و مربی باتجربهای در اختیار دارد. تیم آنها با شهرداری تبریز قابل مقایسه نیست.
سرمربی شهرداری تبریز گفت: خوشحالم که پیش از بازی با فولاد تکلیف ماندنمان در لیگ برتر مشخص شد. از ابتدا که تیم را تحویل گرفتم به فکر نگهداشتنش بودم که توانستم به هدف خود دست پیدا کنم. امیدوارم سال آینده یکی از قدرتمندترین تیمهای لیگ برتر باشیم.
وی افزود: برای ماندن در تیم شهرداری صحبتهایی با من شده است. باید بازیکنان با کیفیت جذب کنیم تا سال آینده تیمی قدرتمند را روانه مسابقات کنیم.
انتهای پیام/
















