برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

با بازیکن ما برای واگذاری نتیجه به گسترش فولاد تماس گرفتند؛ سه بازیکن پیام شیراز برای واگذار کردن بازی، درخواست پول کردند!

رییس هیات عامل باشگاه ابومسلم گفت: وضعیت مالکیت ابومسلم در حال حاضر مشخص است و احتیاج به جنجال ندارد.
حجت‌الاسلام حسن ناصری‌پور روز گذشته در کنفرانس خبری باشگاه ابومسلم با اشاره به جریان مالکیت باشگاه ابومسلم، اظهار کرد: وضعیت ابومسلم در حال حاضر مشخص است و احتیاج به جنجال ندارد؛ مصطفی بنی اسد سندی را به استانداری هبه کرد، اما اصل ماجرا این بود که وی اصلا مالک باشگاه نبوده و چیزی را از ناصر شفق خریده و باید مبلغ آن را پرداخت می‌کرده اما چنین اتفاقی صورت نگرفته است.

وی افزود: روز گذشته استاندار خراسان رضوی طی نامه‌ای به افشین داوری، مدیرکل تربیت بدنی استان اعلام کرد که وفایی کما فی السابق مالک ابومسلم است.

وی با گلایه از خبرنگاران در خصوص نحوه انتقال اخبار باشگاه ابومسلم گفت: به دلیل جایگاهی که در فدراسیون فوتبال دارم، از ریز اتفاقات فوتبال خراسان مطلع هستم، در واکنش به برخی از نوشته‌هایی که در فضای فوتبال امروز می‌بینم فقط باید لبخند بزنیم در حالی که حرف‌هایی در پشت صحنه وجود دارد و همه از آن مطلعند اما به خاطر اینکه شاید منافع شخصی و یا منافع گروهی‌شان در خطر باشد آن‌ها را نگفته و یا نمی‌نویسند.

**با بازیکن ما برای واگذاری نتیجه به گسترش فولاد تبریز تماس گرفتند

رییس هیات عامل باشگاه ابومسلم با اشاره به اتفاقات و حواشی پیرامون ابومسلم در طی فصلی که گذشت، مدعی شد: دو روز قبل از دیدار با گسترش فولاد شماره‌ای از تبریز با بازیکنان ابومسلم به ویژه سعید عبدالله پور برای دادن مبلغی و واگذاری بازی توسط ابومسلم تماس می‌گرفت.

وی یادآور شد: ما در تمام بازی‌ها سلامت اخلاقی محض را رعایت کردیم و حتی یک ریال هزینه و و یا کاری خلاف چارچوب اخلاقی نکردیم.

**سه بازیکن پیام شیراز برای واگذار کردن بازی درخواست پول کردند

ناصری‌پور مدعی شد: پیش از دیدار ما با پیام مخابرات شیراز، کاپیتان، دروزاه‌بان و فوروارد این تیم از ابومسلم درخواست 5 میلیون تومان برای پیروزی حتمی ابومسلم کرده بودند اما ما به هیچ وجه قبول نکردیم در حالی که اگر در مقابل این تیم پیروز می‌شدیم، وضعیت خیلی بهتری داشتیم.

وی خاطرنشان کرد: پیام مخابرات در سه هفته آخر لیگ دسته اول با 3 رقیب اصلی ما بازی داشت و اگر همین پیشنهاد را به آن تیم‌ها داده باشند چه اتفاقی افتاده است، در دیدار با گسترش فولاد هم در ابتدا پیام مخابرات پیش بود اما با یک خطای پنالتی دیدار به تساوی و پس از آن در فرصتی دیگر، تن به شکست داد.

**با مهر و سربرگ جعلی باشگاه، به بازیکن خارجی تیم رضایتنامه داده بودند

قائم مقام مالک باشگاه ابومسلم خراسان با اشاره به یکی دیگر از اتفاقات ابومسلم در فصل گذشته، بیان کرد: با مهر و امضای جعلی و با سربرگ باشگاه ابومسلم به بازیکن خارجی تیم رضایتنامه داده بودند در حالی که به نظر مربیان و بازیکنان، وی می‌توانست تاثیر بسزایی در خط حمله‌ تیم داشته باشد.

وی ادامه داد: باقر احمدی بازیکنی که تنها 3 دقیقه برای ابومسلم به میدان رفته،250 میلیون تومان از این تیم طلب دارد و ریالی از طلبش کم نمی‌کند در حالی که فصل بعد با مبلغ 30 میلیون تومان با یک تیم لیگ پایین‌تر قرارداد بسته بود.

رییس هیات عامل باشگاه ابومسلم با بیان اینکه ناجوانمردی‌های زیادی در حق ابومسلم صورت گرفته است، تصریح کرد: در بازی با نساجی مازندران تا ساعت 1.5 بامداد شب قبل از بازی بازیکنان و مربیان ابومسلم نمی‌دانستند آیا می‌توانند به میدان بروند یا خیر، که همان شب سعیدلو دستور تعویق 2 ماهه‌ حکم تعلیق باشگاه را صادر کرد.

وی خطاب به خبرنگاران جمع اظهار کرد: مدافع اصلی ابومسلم شما هستید و باید به بسیاری از موارد اشاره کنید در حالی که ما هر چه از برخی روزنامه‌ها دیدیم فقط حاشیه برای تیم بود.

**شهرداری مشهد برای ارائه اتوبوس، تقاضای 400 هزار تومان کرد

وی با گلایه از شهرداری مشهد به جهت قرار ندادن امکانات در اختیار ابومسلم گفت: چرا وقتی ابومسلم قصد بازی در استادیوم ثامن را دارد، شهرداری که متعلق به مشهدی‌هاست برای ارائه اتوبوس جهت سرویس دهی به تماشاچیان تقاضای واریز 400 هزار تومان به حساب خود را کرده است.

ناصری‌پور تاکید کرد: مگر سپاهان و ذوب‌آهن چه تعداد تماشاگری که اولویتش تیم شهر خودش باشد دارند؟ مگر این دو تیم به اندازه کافی پول ندارند؟ اما می‌بینیم که باز هم شهرداری اصفهان با اقداماتی مثل تبلیغات و در اختیار گذاردن تابلو تبلیغاتی و قراردادن اتوبوس از تیم‌های خود حمایت می‌کند و آیا صنعت اصفهان برتر از صنعت خراسان است؟ بر خلاف صنایع ما، آن‌ها پشت تیمشان ایستاده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: البته در مورد شهرداری، شهردار مشهد در سال 90 شخصا در دو سه مورد دست تیم‌های مشهدی را گرفت.

ناصری‌پور با اشاره به اقدام محمدرضا عباسی مبنی بر ارائه مدارکی در خصوص مالکیت باشگاه ابومسلم، عنوان کرد: در زمانی که وی اعلام کرد حکم مالکیت ابومسلم دست من است، تیم ما در رده 2 و 3 جدول رده‌بندی قرار داشت اما تا زمانی که حواشی تیم را جمع کردیم 2 ماه طول کشید و البته هر کسی که قوه خواندن داشت می‌فهمید که این حکم درست نیست،

وی گفت: در اینکه ما در تصمیمات و مواردی اشتباهاتی داشته‌ایم بحثی نیست اما اسناد و مدارک زیادی از حواشی و اتفاقات پیرامون تیم در اختیار داریم.

**مجید نامجو مطلق مجبور به فرار از ابومسلم شد

رییس هیات عامل باشگاه ابومسلم با بیان اینکه در ابتدای فصل روی مجید نامجو مطلق فشار زیادی بود به طوری که وی مجبور به فرار از ابومسلم شد، تصریح کرد: اگر ابومسلم مثل مقاومت سپاسی که همزمان با یکدیگر به لیگ دسته اول سقوط کردند، چارچوب تیم خود را نگه می‌داشت، در شرایط بهتری بود اما پس از سقوط به همه‌ بازیکنان رضایتنامه‌ سفید داده بودند و 19 روز مانده به شروع لیگ در فرصتی کم تیم باید بسته می‌شد.

**تا پس از بازی با پیام شیراز هیچ تصمیمی برای کنار گذاشتن غیاثیان وجود نداشت

وی یادآور شد: غیاثیان به خاطر رودربایستی با تماشاچیان و به خاطر وضعیت بغرنج ابومسلم هدایت این تیم را بر عهده گرفت و همین تیم با تمام شرایطی که داشت تا دقایق آخر لیگ دسته اول امید صعود به لیگ برتر داشت و قسم می‌خوریم که تا پس از بازی با پیام مخابرات شیراز هیچ تصمیمی مبنی بر کنار گذاشتن غیاثیان وجود نداشت.

ناصری پور ادامه داد: غیاثیان مربی اخلاق گرایی است و او را هم عرض مرحوم دهداری می‌دانم، وقتی تیم از نظر من به بن بست خورد، غیاثیان گفت هر تصمیمی بگیرید قبول می‌کنم، اولویت ما گذاشتن یک مربی مشهدی بر سر کار بود که حنطه را انتخاب کردیم.

**ادعای ارائه اطلاعات تیم به مربی حریف توسط حنطه دروغ محض است

وی در واکنش به ادعای یکی از خبرنگاران حاضر مبنی بر وجود رابطه بین حنطه و مربیان و بازیکنان برخی از تیم‌ها و ارائه‌ اطلاعات تیم به مربی تیم حریف، گفت: این موضوع دروغ محض است و باید مدارک آن را ارائه دهید، اینکه حرفی از کسی شنیده باشید و آن را عنوان کنید کار درستی نیست؛ حنطه با همین قواره‌ فنی، ماحصل فوتبال مشهد است، ضمن اینکه وی هیچ طلبی از باشگاه نداشته و 4 ماه پیش از حضورش در تیم طلب خود را دریافت کرده بود و ما پیش از آوردن وی استعلام‌هایی در خصوص او گرفتیم.

رییس هیات عامل باشگاه ابومسلم در مورد وضعیت بدهی‌های باشگاه ابومسلم نیز عنوان کرد: حسابرسان مهدی زمان، مدیرعامل سابق باشگاه میزان بدهی‌ها را 6 میلیارد و 160 میلیون تومان اعلام کرده بودند که این بدهی‌ها از زمان گذشته بلکه حتی از زمان فینال جام حذفی است، ما در سال جاری با آندرانیک تیموریان تسویه حساب کردیم و خیلی راحت است که قرارداد امضا شود و تیم را نایب قهرمان جام حذفی کنید اما بدهی‌ها را بگذارید برای آینده.

ناصری پور افزود: از صندوق میزان 6 میلیارد وام گرفته شده که اصغر رحیمی، سرپرست سابق تیم و حسین نخودیان، مربی دروازه‌بان‌های تیم هر کدام 860 میلیون تومان بابت آن ضمانت کرده‌اند و دادگاه این ماجرا 30 خرداد ماه برگزار خواهد شد.

وی تاکید کرد: وضعیت بدهی‌های ابومسلم آنقدر بغرنج است که اگر استاندار و مسوولان قصد کمک به این تیم را، برای رقم زدن آینده بهتر دارند، باید در هیات دولت این قضیه را مطرح کنند تا با جذب 10الی 15 میلیارد تومان بدهی‌های باشگاه رفع شود.

رییس هیات عامل باشگاه ابومسلم، با اعتقاد بر اینکه ابومسلم مثل فرد تصادفی دچار ضربه مغزی است که از آن انتظار حضور و کسب مقام در مسابقات دو و میدانی آسیایی را دارند، اذعان کرد: با این تفاسیر باز هم هواداران می‌توانند و حق دارند که توقع صعود تیم خود را به لیگ برتر داشته باشند، این حق مطالبه خوب است اما به شرط اینکه شفاف سازی به خوبی صورت بگیرد.

وی خاطرنشان کرد: بحث مهم ما در حال حاضر بدهی‌هاست و اعلام می‌کنیم که مسوولان استان باید در مصوبه‌ شورای اداری در مباحث خود سهم یک درصد ورزش را برای دو باشگاه ابومسلم و پیام بگذارند.

ناصری‌پور ادامه داد: دولت اعتباری برای باشگاه‌های قهرمانی اختصاص داده و ما از مدیرکل تربیت بدنی درخواست کردیم اعتباری را که متعلق به ابومسلم است، به تیم والیبال ابومسلم اختصاص دهد.

وی معتقد است کارنامه تربیت بدنی استان با نتایج و شرایط ابومسلم و پیام مشخص می‌شود و حتی اگر شمشیربازی مشهدی قهرمان جهان شود باز هم در صورت سقوط ابومسلم و پیام نگاه مردم به فوتبال است.

قائم مقام مالک باشگاه ابومسلم خراسان یک راه برای رسیدن ابومسلم به شرایط بهتر و جایگاه واقعی خود ارائه داد: ما باید از دیگران الگوبرداری کنیم و مثل اصفهان رفتار کنیم، رسانه‌ها، مسوولان و صنعت باید از تیم‌های مشهدی حمایت همه جانبه داشته باشند، هزینه‌ای که شهرداری و صنایع بابت تبلیغات خرج می‌کنند اگر از طریق تبلیغات ورزشی به دو تیم پیام و ابومسلم اختصاص داده شود، نتایج بهتری خواهیم گرفت.
تاریخ: 1390/2/31
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: