برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

در پی اعتراض به عدم وصول مطالبات بانوان والیبالیست رشیدی: پرسپولیس فقط می‌گوید مدارا کنید

خبرگزاری فارس: کاپیتان تیم والیبال بانوان پرسپولیس گفت: به دلیل عدم دریافت دستمزدمان بارها اعتراض‌کرده‌ایم اما تا کنون یک جواب گرفته‌ایم که "مدارا کنید. "


نیلوفر رشیدی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبری فارس «توانا»، در خصوص برنامه‌های تیم ملی گفت: اردوی پنجم از پنج‌شنبه آغاز می‌شود و تا 16 خرداد نیز ادامه دارد. گروهی که در جام باشگاه‌ها باید با آنها رقابت کنیم نسبت به تیم ملی در مسابقات آسیایی سخت‌تر است. ژاپن تیم دوم جهان است و ویتنام نیز در جایگاه ششم آسیا قرار دارد اما از فیلیپین شناختی نداریم و تاکنون بازی این تیم را ندیده‌ایم.
وی ادامه داد: با ذوب‌آهن و سایپا در جام باشگاه‌های آسیا شرکت داشته‌ام. سال اول فقط هدف‌مان حضور در رقابت‌ها بود اما در سال‌های آینده بهتر کار کردیم که البته زمان زیادی را لازم داریم تا بتوانیم به سطح‌ تیم‌های مطرح آسیا برسیم. پیشرفت بانوان بسیار خوب بوده است. هدف‌مان برای مسابقات امسال باید این باشد که یکی دو پله نسبت به دوره‌های گذشته صعود داشته باشیم.
کاپیتان تیم پرسپولیس با اشاره به اینکه هنوز مشخص نیست تیم ملی به جام باشگاه‌های آسیا اعزام شود و یا تیم پرسپولیس، اظهار داشت: در اردو 10 بازیکن پرسپولیس حضور دارند و اردوها با بازیکنان ملی ادغام شده است.
رشیدی در مورد حل نشدن مشکلات مالی پرسپولیس تصریح کرد: باشگاه به هیچ کدام از تعهداتش عمل نکرده و درصدی از حقوق‌مان را نگرفته‌ایم. اعتراض‌مان را به فدراسیون و باشگاه ارائه‌ کرده‌ایم اما هنوز نتیجه‌ای نگرفته‌ایم. اعتراض‌ها بیشتر شفاهی بوده اما این بار به صورت کتبی نامه اعتراض خود را به رئیس فدراسیون ارائه کردیم. تنها جوابی که تاکنون گرفته‌ایم این است که مدارا کنید.
انتهای پیام/

تاریخ: 1390/3/2
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: