برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

در مسابقات نیمه حرفه‌ای آلمان شرکت می‌کنم سپهوند: حاضرم بوکسورهای تیم ملی را تر و خشک کنم

خبرگزاری فارس: عضو سابق تیم ملی بوکس گفت: هر کمکی از دستم برآید برای تیم ملی انجام می دهم؛ حتی حاضرم اعضای تیم ملی را تر و خشک کنم.


مرتضی سپهوند در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس اظهار داشت: تیرماه قرار است در مسابقات نیمه حرفه ای آلمان شرکت کنم. اگر سر مسائل مالی با آنها به توافق برسم یازده تیرماه در هامبورگ مبارزه دارم.
وی با اشاره به اینکه دو باشگاه کرمانشاهی و سیستانی با او مذاکره کرده اند، خاطرنشان ساخت: هر جا که سقف قرارداد را بدهد با او خواهم بود. از وقتی که دیگر به تیم ملی نمی روم مرتب سر کار حاضر می شوم اما چه فایده ای دارد. نه سعیدلو برایم کاری کرد نه فدراسیون و هنوز هم به صورت پیمانی کار می کنم.
وی یادآور شد: من هنوز هم انگیزه مبارزه دارم اما راستش را بخواهید دیگر حوصله حضور در اردوهای بلند مدت را ندارم، به زودی صاحب بچه می شوم و ترجیح می دهم که بیشتر در کنار خانواده ام باشم.
سپهوند درباره خداحافظی از تیم ملی و عدم برگزاری مراسم ویژه برای او گفت: هیچ گله ای از فدراسیون ندارم چون رسماً خداحافظی نکرده بودم و ناطق نوری و مقصودی هم خبر نداشتند اما همین‌جا اعلام می کنم که دیگر از دنیای قهرمای خداحافظی کرده و از مسئولان فدراسیون برای این کار اجازه می گیرم.
وی افزود: اگر آنها بخواهند می توانم به نوع دیگری به تیم ملی خدمت کنم، حتی راضی هستم که بوکسورها را تر و خشک کنم.
انتهای پیام/

تاریخ: 1390/3/2
موضوع: رزمی
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: