برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

صابریون در گفت‌وگو با فارس: حضور نمایندگان همدانی در تیم‌های ملی نشانه پیشرفت کشتی استان است

خبرگزاری فارس: رئیس هیات کشتی همدان گفت: حضور نمایندگان ما در رده‌های سنی مختلف تیم‌های ملی نشانه پیشرفت کشتی استان است.


جلال صابریون در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبری فارس «توانا»، در مورد وضعیت کشتی در استان همدان گفت: منابع مالی محدود و ضعیفی در استان داریم به طوری‌که اگر بتوانیم با این بودجه همان برنامه‌های جاری را انجام دهیم هنر کرده‌ایم. تقریبا باید تا 4 برابر آن چیزی را هم که داریم ماهانه استفاده کنیم.
وی ادامه داد: شاید در سال جاری با استفاده از اعتبارات استان در بخش فرهنگی بتوانیم به کشتی کمک کنیم و در لیگ حضور پیدا کنیم. متاسفانه حامیان مالی علاقه‌ای به سرمایه‌گذاری در کشتی ندارند در حالی‌که در رقابت‌های برون‌مرزی وقتی نوبت به کسب مدال می‌رسد همه از کشتی انتظار دارند.
صابریون با اشاره به انتقادات برخی از مغرضان در تخریب چهره هیات کشتی همدان خاطرنشان کرد: همواره تلاش کردیم از تمام امکانات خود برای پیشبرد کشتی همدان استفاده کنیم، اما برخی از افراد که چسبیده به کشتی هستند سعی در تخریب چهره کشتی همدان دارند.

وی افزود:‌ حضور کشتی‌گیران همدانی در رده‌های سنی مختلف تیم‌های ملی نشانه پیشرفت کشتی استان است. در حال حاضر 10 نفر در عضویت تیم‌های ملی در رده‌های سنی مختلف هستند که در این بین می‌توان به حضور محمد عظیمی در نوجوانان، امین نوری و مهران میرزایی در جوانان اشاره کرد که نشان از پشتوانه‌سازی در کشتی استان دارد. مهدی گنبدانی نیز در هر 2 رشته فرنگی و آزاد در اردوهای تیم ملی جوانان حضور دارد.
صابریون ادامه داد: محمد سلطانی، صادق گودرزی، جمال میرزایی، میثم مصطفی‌جوکار، حمید کمروند و سعید ابراهیمی در مراحل مختلف اردوهای تیم ملی آزاد بزرگسالان حضور داشته‌اند. پس نمی‌توان گفت که کشتی استان دچار افت شده است. همواره تمام کشتی‌گیران را زیر نظر داشته‌ایم و تمام تلاش خود را برای حضور موفق آنها در تیم‌های ملی انجام داده‌ایم، اما متاسفانه برخی به جای انتقاد به دنبال تخریب هستند.
انتهای پیام/

تاریخ: 1390/3/2
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: