کربکندی:حجازی الگوی ورزشیام بود
رسول کربکندی در گفتگو با مهر، ابتدا خبر درگذشت ناصر حجازی را باور نداشت و با ناراحتی شدید، گفت: طی چند روز گذشته خبرهای زیادی در مورد درگذشت ناصرخان مطرح شد که هیچکدام واقعیت نداشت. شما مطمئن هستید این اتفاق رخ داده است؟!
وی زمانیکه از قطعی بودن این خبر مطلع شد، اظهار داشت: من خاطرات زیادی با ناصرخان داشتم و آنقدر وی را دوست داشتم که اصلا نمیتوانستم روی تخت بیمارستان ببینمش، به همین دلیل در این چند روز اصلا نتوانستم به بیمارستان بروم و از طریق تلفن با خانوادهاش در تماس و جویای احوال ناصر بودم.
یکی از دروازهبان تیم ملی در جام جهانی 1978 آرژانتین افزود: ناصرخان الگوی ورزشیام بود. در دوران نوجوانی و پیش از اینکه دروازهبان شوم، عکسهای حجازی را به در و دیوار خانه چسبانده بودم. علاقهام به ناصرخان باعث شد با جدیت تمرینات را پیگیری و دروازهبان شوم و در دوران بازیگری استیل بازی و نوع حرکاتش را به عنوان الگو در تمرینات انجام میدادم.
کربکندی در پایان گفت: این افتخار بزرگی بود که همراه با حجازی در جام جهانی 1978 آرژانتین حضور داشته باشم. در این مدت خاطرات زیادی با حجازی داشتم و امروز بسیار ناراحت و متاثرم که ناصرخان درگذشت و دیگر در بین ما نیست.
ناصر حجازی صبح امروز بر اثر ابتلا به بیماری سرطان ریه در سن 62 سالگی در بیمارستان کسری تهران درگذشت.
















