برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

/مسابقات تنیس آزاد فرانسه/ تنیسور شماره دو بانوان جهان به دور دوم راه پیدا کرد

خبرگزاری فارس: تنیسور شماره دو بانوان جهان با غلبه بر حریفی از بلاروس به دور دوم مسابقات تنیس آزاد فرانسه راه پیدا کرد.


به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا»، کیم کلیجسترز با نتیجه 6 بر 2 و 6 بر 3 آناستازیا یاکیمووا را در اولین دیدار خود در مسابقات تنیس آزاد فرانسه شکست داد.
تنیسور بلژیکی به دنبال سومین قهرمانی متوالی در مسابقات گراند اسلم است. وی پیش از این توانست در مسابقات نیویورک و ملبورن بر سکوی نخست بایستد.
کلیجسترز به دلیل مصدومیت شدید از ناحیه زانو پس از ماه مارس در مسابقات شرکت نکرد و اعلام کرد که هنوز به خوبی بهبودی خود را بازنیافته است.
تنیسور بلژیکی قبل از اعلام بازنشستگی در سال 2007 نتوانست عنوان قهرمانی را در رقابت‌های تنیس آزاد فرانسه به خود اختصاص دهد، اما دو بار به فینال رسید و در سال 2006 نیز توانست به مرحله نیمه‌نهایی این مسابقات صعود کند.
تنیسور شماره 2 بانوان جهان که به دلیل مصدومیت از ناحیه پا رقابت‌های سال گذشته را از دست داد، در ابتدای ست اول امتیازت را به حریف بلاروسی واگذار کرد، اما در نهایت توانست با غلبه بر یاکیمووا به دور دوم رقابت‌های تنیس آزاد فرانسه راه یابد.
کیم کلیجسترز در دور دوم این مسابقات به مصاف آرانتزا روس خواهد رفت.
انتهای پیام/

تاریخ: 1390/3/4
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: