برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

بعضی باشگاه‌ها 3 و 4 بار مربی تغییر دادند و سقوط کردند درخشان: برخی اوقات ایراد از مدیران است نه مربیان

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم شهرداری تبریز گفت: بعضی باشگاه‌ها سه و چهار مربی عوض کردند اما در نهایت به لیگ دسته اول سقوط کردند بنابراین ایراد از مدیران آن باشگاه بود.


به گزارش خبرگزاری فارس، حمید درخشان امروز در برنامه ورزش و مردم در مورد مسائل مربیان در لیگ برتر اظهار داشت: حرفه مربی‌گری بسیار پرفشار است و مربی گاهی تا مرز مرگ می‌رود و برمی‌گردد. سرمربی وقتی بازنده می‌شود یتیم و مسئول همه ناکامی‌هاست اما زمانی که پیروز می‌شود همه در برد او سهیم هستند.

وی ادامه داد:‌ برخی باشگاه‌ها مانند پیکان و استیل‌آذین سه، چهار مربی عوض کرده‌اند اما در نهایت به لیگ دسته اول سقوط کرده‌اند. بنابراین مدیران آن باشگاه‌ها باید بروند. اشکال از خود آنهاست نه مربی. آنها بدون آنکه ریشه‌یابی و آسیب‌شناسی کنند مربی را تغییر می‌دهند اما باید این مسائل کارشناسی شود. در روزهای اول فصل گفته می‌شد استیل ‌آذین تیم کهکشانی‌هاست و اول یا دوم خواهد شد. بهترین بازیکنان ایران در آن تیم جمع شده‌اند اما در نهایت دیدیم که سقوط کرد. البته باید قدر حسین هدایتی را دانست که در فوتبال سرمایه‌گذاری کرد و نباید او را از فوتبال دور کرد.

وی افزود: اگر فردی مانند عابدینی در داماش موفق می‌شود به دلیل تجربیاتش است. او در تیم پرسپولیس تیم‌داری کرده است اما متاسفانه اکنون برخی افراد نزدیک مدیر عامل‌ها مدام می‌گویند این مربی را تعدیل کن و آن مربی را بیاور و در نهایت این می‌شود که تیمی به ارزش 10 میلیارد تومان به لیگ دسته اولی سقوط می‌کند و 700 میلیونی می‌شود. بنابراین باید تغییر مربی بر اساس کار کارشناسی شود.

وی در مورد وضعیت تیم پرسپولیس گفت: کادر فنی و مدیریتی باشگاه زحمت خود را کشیده اما مسائلی پیش آمد که هر کس در جایگاه خودش باید مانع بروز این اتفاقات می‌شد. من باید بگویم تغییرات مدیریتی بیشتر از تغییرات مربی به باشگاه ضربه می‌زند زیرا مربی در نهایت مجری است اما مدیر است که تصمیم گیرنده است. در این چند سال چند مدیر به باشگاه پرسپولیس آمدند و هر کدام با تفکرات خود باشگاه را اداره کردند نتیجه این می‌شود که پرسپولیس ثبات مدیریت نداشته باشد.

درخشان در مورد حضور کی‌روش در فوتبال ایران و اینکه با او می‌توانیم به جام جهانی برویم گفت: او یک مربی بزرگ در فوتبال دنیاست اما باید ابزار لازم را برایش فراهم کنیم. هیچ کس نمی‌تواند بگوید با حضور کی‌روش در فوتبال ایران رفتن‌مان به جام جهانی گارانتی‌ شده است. اگر ابزار لازم برایش فراهم شود 70 تا 60 درصد صعود ما به جام جهانی تضمین می‌شود.

درخشان در مورد نمازی دستیار کی‌روش گفت: کی‌روش پیش از حضور در ایران با او آشنا بوده و احساس کرده می‌تواند با این مربی موفق شود.
انتهای پیام/

تاریخ: 1390/3/6
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: