برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

منصوریان:دنبال شناخت نفرات اصلی هستیم

سرمربی تیم ملی فوتبال امید گفت: مامورانی را از خوزستان و کردستان به عراق فرستادیم تا اطلاعات لحظه به لحظه و دقیقی را از شرایط تیم ملی امید این کشور برایمان بفرستند.


علیرضا منصوریان پس از پایان اولین اردوی تمرینی تیم ملی فوتبال امید و در آستانه عزیمت این تیم به اوکراین در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در ارزیابی‌اش از اردوی برگزار شده اظهار کرد: این تیم چند مشکل عمده دارد. یکی از مشکلات آن است که بازیکنان امید مدت زیادی را بدون سرمربی و حضور در اردو گذراندند و کار زیادی می‌طلبد تا آن‌ها به هماهنگی مطلوبی با هم برسند. بر این اساس ما برنامه داریم که در صورت پیروزی بر عراق و راهیابی به مرحله بعدی مسابقات انتخابی المپیک لندن بازیکنان جدیدی را به تیم امید دعوت کنیم تا به شناخت کاملی از بازیکنان جوان بسیار برسیم.


وی افزود: هم من و هم کارلوس کی‌روش لیست‌هایی از بازیکنان تیم امید داریم. از لیست 55 نفره انتخاب شده برای بازیکنان امید 30 بازیکن به تیم ملی دعوت شدند، انشاءالله پس از بازی با عراق ما 25 بازیکن دیگر را به این تیم دعوت خواهیم کرد. اکنون به دلیل نبود زمان کافی و برگزاری اردوها به صورت فشرده و لزوم ساخت بازیکنان برای بازی با عراق مدام با نفرات انتخاب شده کار می‌کنیم.

وی گفت: برخی از بازیکنان در 70 تا 80 درصد بازی‌های تیمشان در لیگ برتر به میدان رفتند و آمادگی بالایی دارند، اما برخی دیگر 20 تا 30 درصد بازی کردند. ما باید فاصله این تعداد با نفرات آماده را از بین ببریم و در عین حال آمادگی بازیکنان آماده را حفظ کنیم. البته آن‌ها مقداری به استراحت هم احتیاج دارند و بعد از بازی‌های لیگ ریکاوری خوبی داشته باشند. پس از اولین اردوی تیم می‌توانم بگویم از شرایط بازیکنان راضی هستم و امیدوارم پس از اردوی اوکراین بهتر از این هم بشویم.

سرمربی تیم امید در پاسخ به این سوال که آیا برنامه‌ها و تدابیر فنی برای تیم امید کاملا با نظر مستقیم کارلوس کی‌روش انجام می‌گیرد، گفت: برنامه‌های تیم‌های ملی در یک سیستم‌ واحد و به صورت زنجیره‌وار دنبال می‌شود. هدف کی‌روش آن است که تیم امید فیلتر ورودی باشد برای تیم بزرگسالان و بازیکنان جوانی که در آینده می‌خواهند در جام جهانی 2014 برزیل برای ایران بازی کنند، از طریق تیم امید به تیم ملی راه یابد. لذا او شرایط این تیم را فوق العاده‌ جدی در نظر گرفته است. دفتر کار من کنار دفتر کی‌روش بوده و جلسات زیادی را با هم برگزار می‌کنیم. معمولا پیش از تمرینات و پس از تمرینات جلساتی با هم داریم و برنامه‌ها و نیز ارزیابی از بازیکنان را با هم بررسی می‌کنیم. کار در تیم‌ ملی به صورت گروهی انجام می‌شود، معتقدم با یک دست نمی‌توان چهار هندوانه را برداشت، اما می‌توان 40 هندوانه را با چندین دست جابجا کرد. مهم این است که در کنار هم نکات مثبت را یاد بگیریم و به یکدیگر اطمینان داشته و به عقاید هم احترام بگذاریم. ما حتی پلان‌های تمرینی را به صورت نوشتاری با هم هماهنگ می‌کنیم و درباره نحوه اجرایشان با هم به نتیجه‌ می رسیم. اجرای تمرین بزرگسالان بر عهده کی‌روش و در تیم امید کاملا بر عهده من بوده و اختیار کامل دارم.

منصوریان با بیان این که یکی دیگر از مشکلات جدی تیم امید بحث خروج بازیکنان از کشور است، گفت: امیدوارم مسئولان مختلف در فدراسیون فوتبال، کمیته المپیک، سازمان نظام وظیفه، دانشگاه‌ها ، باشگاه‌ها و ... همه به عنوان یار دوزدهم تیم امید به ما کمک کنند تا این مشکل برای همیشه حل شود. باید تشکر ویژه‌ از حمایت‌های افشارزاده و کفاشیان داشته باشم. صبح امروز (یکشنبه) هم در این باره با افشارزاده صحبت کردم که او نوید داد که این مشکل بعد از اردوی اوکراین کاملا حل خواهد شد.

منصوریان در پاسخ به این سوال که آیا مشکل خروج تیم امید برای اردوی اوکراین حل شده است؟ گفت: تا عصر امروز مشخص می‌شود که آیا حل شده یا خیر. من 31 بازیکن را به تیم امید دعوت کرده بودم که احسان حاج صفی و 9 بازیکن دیگر که در جام حذفی مشغول هستند را کنار گذاشتیم و درخواست کردم که با 21 بازیکن به اردوی اوکراین برویم، از این 21 نفر سه نفر دروازه‌بان هستند. امیدوارم از 18 بازیکن مابقی بتوانیم حداقل 16 بازیکن را به این اردو ببریم. به هر حال باید بازیکنان را به طور کامل در اردو در اختیار داشته باشیم که بتوان به ارزیابی دقیق‌تر از وضعیت آن‌ها رسید و در ترکیب هماهنگ‌شان کرد. امیدوارم نوش دارو پس از مرگ سهراب نرسد.

سرمربی تیم امید در پاسخ به این سوال که آیا فیلمی از بازی‌های تیم عراق دیده‌اید و کیفیت این تیم را در چه سطحی می‌دانید؟ چندین فیلم از بازی‌های تیم عراق دیده‌ام. آن‌ها در رده بزرگسالان امید همیشه حرفی برای گفتن دارند. تیم امید عراق ، تیم با کیفیتی است و حریف سرسختی برای ما به شمار می‌آید. بی‌شک هر یک از دو تیم که بتواند به مرحله بعدی راه یابند از مدعیان جدی راهیابی به المپیک خواهند بود.

منصوریان با بیان این که دو نفر را مامور کرده تا در عراق تمام برنامه‌های تیم امید این کشور را زیر نظر بگیرند، تصریح کرد: دو نفر را مامور کردم تا در عراق مستقر بوده و برنامه‌های تیم این کشور را به طور دقیق زیر ذره‌بین قرار داده و اطلاعات را لحظه به لحظه برای ما بفرستند. یکی از آن‌ها را خوزستانی انتخاب کردیم و یکی را کردستانی تا آنها به دو زبان عربی و کردی مسلط باشند. هر اتفاقی که آنجا می‌افتد کمتر از یک ساعت به اطلاع من می‌رسد. ما برنامه‌های تمرینی، شرایط بازیکنانشان و ... را کاملا زیر نظر داریم.

منصوریان با تکذیب خبر درگیری بین سامان آقازمانی و حسن جعفری بازیکنان تیم امید در تمرینات دیروز (شنبه) این تیم به ایسنا گفت: درگیری خاصی نبود. باید این را در نظر داشت که در تمرینات بازیکنان زیر 23 سال که در شرایط سنی خاصی قرار دارند، همه با انرژی و تلاش خیلی زیادی تمرین می‌کنند که این شرایط باعث می‌شود که برخوردها شدیدتر باشد. در فوتبال برخورد دو بازیکن طبیعی است، اما در تمرین دیروز ما درگیری خاصی نداشتیم. از سعه صدر سامان آقازمانی خوشم آمد که در برخوردهای فوتبالی که وجود داشت، موضوع به حاشیه کشیده نشد.

وی گفت: به بازیکنان تاکید کردم برای شما احترام گذاشتن به یکدیگر در داخل زمین مهم‌تر از خارج از آن است. به من مربوط نیست که بیرون از زمین و اردو چه ارتباطی با هم دارید، اما در داخل تیم ملی باید به هم احترام بگذارید و این موضوع به من مربوط می‌شود. خوشبختانه آن‌ها هم همکاری می‌کنند.

منصوریان در پایان با بیان این که بنا دارد کار استعدادیابی برای تیم امید را آغاز کند، گفت: ما نمی‌خواهیم هیچ بازیکن شایسته در کشور از دید ما پنهان بماند. هدف تیم امید این است که بعد از استعدادیابی گسترده در سراسر کشور بازیکنانی را به تیم ملی دعوت کرده و آن‌ها را برای حضور در تیم بزرگسالان در جام جهانی 2014 بسازند. بعد از آن که ما به امید خدا توانستیم عراق را از پیش رو برداریم، فرصتمان بیشتر می‌شود. پس از صحبت‌هایی که با کی‌روش داشتیم، سه هدف عمده را برای تیم امید ترسیم کردیم که یکی کوتاه مدت و دو تا بلند مدت، هدف کوتاه مدت ما عبور از تیم عراق است و هدف های بلند مدت رسیدن به المپیک لندن و بعد از آن رسیدن به جام جهانی برزیل است. تیم امید از دسترنج تیم‌های جوانان و نوجوانان هم استفاده خواهد کرد، امید پلی است بین جوانان و بزرگسالان و در عین حال جوانان هم این ویژگی را بین تیم‌های نوجوانان و امید دارد.

وی افزود: با این حال ما به طور مستقل هم کار استعدادیابی را انجام می‌دهیم. کادر فنی در چندین استان حاضر خواهند شد. ما سفر به استان‌هایی همچون اصفهان ، خوزستان، گیلان، مازندران، فارس، بوشهر و آذربایجان را در برنامه کار داریم، چرا که استعدادهای زیادی در این مناطق وجود دارد، آمدن بازیکنان از شهرستان‌ها به تهران ممکن است هزینه بردار باشد، اما کادر فنی برای استعدادیابی در مناطق مختلف حاضر می‌شود.
 

تاریخ: 1390/3/8
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: