برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

نوروزی:در جام حذفی چهره جدیدی از فولاد خواهید دید

آقای گل لیگ دهم فوتبال گفت: برای فولاد که قهرمانی جام حذفی را می‌خواهد بازی با پرسپولیس یا یک تیم دیگر فرقی نمی‌کند.


به گزارش فارس، رضا نوروزی با 24 گل زده در رقابت های این فصل لیگ برتر علاوه بر اینکه رکورد گلزنی را شکست توانست در بین 10 گلزن برتر جهان هم قرار بگیرد.
 

*توانستی نفر دهم گلزنان جهان شوی.
از این بابت خوشحالم و امیدوارم موفقیت هایم تداوم داشته باشد.

*مثل اینکه به سازمان لیگ نامه دادی که تعداد گل هایت 25 است نه 24. جریان چیست؟
در یکی از بازی ها توپی که ارسال کردم از خط دروازه رد شد اما داور قبول نکرد و توپ برگشتی را آرش افشین گل کرد. من بابت این موضوع با عزیز محمدی هم صحبت کردم و ایشان گفت نامه ای به سازمان لیگ بزنم تا بررسی کنند. هنوز هم این نامه را نزدم.

*فکر می کردی آقای گل شوی؟
اواخر لیگ ناامید شده بودم اما وقتی در بازی با ملوان و پاس گل زدم امیدوار شدم. بعد از اینکه توانستم در یک بازی 5 گل بزنم مطمئن شدم گه دیگر آقای گل می شوم.

*باشگاه فولاد اعلام کرد پاداش ویژه ای بابت آقای گلی می دهد.
طبق قراردادم اگر آقای گل می شدم 20 میلیون پاداش برایم در نظر گرفته بودند که این امر تحقق پیدا کرد.

*بالاخره با فولاد قرارداد داری یا بازیکن آزاد هستی؟
در مورد قراردادم تا بعد از جام حذفی نمی خواهم صحبت کنم. قراردادم با این تیم مشروط است. از چند تیم داخلی و خارجی هم پیشنهاد دارم اما صحبت در این زمینه بماند برای بعد.

*بیشتر سیستم بازی با فولاد باعث آقای گلی‌ات شد یا تلاش خودت؟
هر دو مسئله دخیل بود. هم هوش خودم کارساز بود و هم صحبت های مجید جلالی. همه نقش داشتند.

*ظاهرا غیبتت در چند بازی باعث شد در چند هفته در کورس نباشی؟
من 4 بازی را به خاطر مصدومیت از دست دادم و دو بازی هم محروم بودم. فقط یک مسابقه جلالی من را بیرون گذاشت. نمی دانم شاید اگر در همه این بازی ها بودم آمار گلم بیشتر می شد. در کل در دو هفته پایانی آقای جلالی صحبت های خیلی خوبی با من انجام داد. مرتب به من می گفت که آقای گل می شوم. حتی گفته بود اگر در جریان بازی ها پنالتی شد من بزنم. آرش افشین هم با وجود جوانی به من خیلی کمک کرد و ما دو نفر زوج خوبی را در فولاد تشکیل داده بودیم.

*معمولا بعضی از آنهایی که آقای گلی را کسب می کنند به این روند ادامه نمی دهند.
مطمئن باشید که من کم فروغ نمی شوم. امیدوارم در تیم ملی هم بتوانم جایگاه ثابتی پیدا کنم.

*پرسپولیس حریف بعدی شما در نیمه نهایی جام حذفی شد.
برای تیم قهرمان فرقی نمی کند که با چه تیمی بازی دارد. در جام حذفی چهره جدیدی از فولاد خواهید دید.
 

تاریخ: 1390/3/9
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: