برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

یک روز پس از فتح جام لیگ قهرمانان کاسیاس و راموس قهرمانی بارسا را تبریک گفتند

خبرگزاری فارس: 2 بازیکن ملی‌پوش تیم فوتبال رئال‌مادرید کسب مقام قهرمانی بارسلونا در لیگ قهرمان اروپا را تبریک گفتند.


به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از روزنامه مارکا، ایکر کاسیاس و سرخیو راموس در پیام‌های جداگانه‌ای به کاتالان‌ها پیروزی 3 بر یک شنبه شب مقابل منچستریونایتد در دیدار نهایی و کسب این جام را تبریک گفتند.
کاسیاس از طریق اینترنت عنوان کرد: مایلم صمیمانه‌ترین تبریک های خود را به تیم بارسلونا،‌ به ویژه دوستانم در تیم ملی یعنی چاوی، پویول، ویکتور والدس، اینیستا، پدرو، ویا ، پیکه و بوسکتس اعلام کنم.
ساعاتی پس از آنکه سنگربان برجسته رئالی‌ها چنین اقدامی از خود نشان داد، سرخیو راموس نیز شبیه به او عمل کرد. وی گفت: به همه بارسایی‌‌ها سلام می‌کنم و قهرمانی‌شان را تبریک می‌گویم. به ویژه به همه دوستانم در این تیم شادباش می‌گویم.
انتهای پیام/

تاریخ: 1390/3/9
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: