برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

گزارش تمرین استقلال

درگیری لفظی فرهاد مجیدی و ایمان مبعلی تمرین امروز تیم فوتبال استقلال را تحت الشعاع قرار داد.

به گزارش فارس، تیم فوتبال استقلال که خود را برای دیدار روز پنجشنبه مقابل ملوان انزلی در جام حذفی آماده می‌کند از ساعت 18 امروز در ورزشگاه نوبنیاد تمرین کرد.

تمرین امروز تحت الشعاع جر و بحث فرهاد مجیدی و مبعلی قرار داشت و این دو بازیکن در حین فوتبال دستگرمی به خاطر تکل اسماعیل شریفات درگیری لفظی پیدا کردند.

در حالی که شریفات برای دریافت توپ در چند صحنه روی ایمان مبعلی خطاهایی را مرتکب شد هافبک ملی پوش استقلال واکنش نشان داد و در این لحظه فرهاد مجیدی از مبعلی خواست از اسماعیل شریفات عذرخواهی کند. یورگن گده مربی آبی پوشان که کار تاکتیکی را بر عهده داشت چندین بار با سوت‌های خود از مبعلی و مجیدی خواست قضیه را تمام کنند اما مبعلی خطاب به فرهاد مجیدی گفت شریفات تکل زده و از من می‌خواهی عذرخواهی کنم؟ چرا به این بازیکن چیزی نمی‌گویی؟ فرهاد مجیدی هم به مبعلی گفت: فوتبال است و در فوتبال از این اتفاقات می‌افتد. بازی داور دارد و او خطا گرفت.

به گزارش فارس، به خاطر این اتفاق تمرین استقلال متوقف شد اما آبی پوشان بعد از دو دقیقه فوتبال درون تیمی را ادامه دادند.

* پرویز مظلومی با لباس یک دست مشکی روی نیمکت نشست و مدیریت کارهای یورگن گده و سایر اعضای کادر فنی را بر عهده داشت.

* سرمربی استقلال دقایقی پس از جر و بحث مبعلی و مجیدی تمرین استقلال را ترک کرد.

* سید مهدی سید صالحی که از ناحیه کشاله دچار آسیب دیدگی است امروز با لباس شخصی در تمرین حاضر شد و پس از دقایقی ورزشگاه را ترک کرد.

* در حین تمرین هادی شکوری با ضربه‌ای محکم به سمت دروازه قصد داشت گلزنی کند که توپ با سرعت از کنار صورت بهتاش فریبا عبور کرد. شکوری تصور می‌کرد توپ به مربی استقلال برخورد می‌کند و به خاطر همین دستانش را روی سر گذاشته بود.

* از تمرین امروز تیم استقلال حدود 20 تماشاگر دیدن کردند.

* تمرین آبی پوشان ساعت 18:30 به پایان رسید.
 

تاریخ: 1390/3/9
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: