فوتبال ایران 20 سال از کرهجنوبی عقب است رحمتی: چرا زمانی که در استقلال 13 میلیون گرفتم هیچکس حرفی نزد؟
خبرگزاری فارس: دروازهبان تیم فوتبال سپاهان گفت: چرا 2 سالی که در استقلال 13 میلیون تومان گرفتم هیچکس نگفت چرا این مبلغ را به کسی که خانواده دارد میدهید؟
به گزارش خبرگزاری فارس، سید مهدی رحمتی در مصاحبه با برنامه تلویزیونی 90 صحبت هایش را با خاطره ای از ناصر حجازی شروع کرد و گفت: بهتر است از یک خاطره شروع کنم. سال 80 وقتی بازی فجرسپاسی با استقلال رشت بود، شادروان ناصرخان بعد از بازی گفتند مهدی مرا یاد جوانی ام انداخت. بعد از این بود که همه می خواستند درباره من بدانند و به تیم ملی هم دعوت شدم. ناصر حجازی همیشه در ذهن و قلب ماست. در ذهن من نمی گنجد که دیگر او را نمی بینم و صدایش را نمی شنوم. ناصرخان همیشه ناصر حجازی باقی می ماند.
رحمتی در ادامه در مورد فصلی که گذشت عنوان کرد: این فصل در ابتدا به دلیل اینکه بازیکنان جدیدی به خدمت گرفته بودیم ناهماهنگی هایی وجود داشت، اما در ادامه لیگ کم کم بهتر شدیم. ما چون فصل گذشته قهرمان شده بودیم برای این فصل تمام مجموعه هدفشان موفقیت در لیگ قهرمانان آسیا بود.
وی سپس در مورد تیم ملی و حضورش در جام ملت های2011 آسیا گفت: قبل از اعزام به جام ملت های آسیا هیچکس به تیم ملی امیدی نداشت و حتی در فرودگاه کسی ما را بدرقه نکرد، ولی خودمان در یک سالی که تمرین کرده بودیم می دانستیم که می توانیم به هدفمان برسیم. ما سه بازی اول را خیلی خوب بودیم. این واقعیت را باید قبول کنیم که فوتبال ایران از کره جنوبی 20 سال عقب است. در بازی با کره جنوبی اگر دفاعی بودیم تاکتیک مربیان بود ، همان طور هم که اگر در 3 بازی اول خوب بودیم ، نقش مربیان مان بود. در بازی با کره هم تلاش مان را کردیم.
رحمتی در ادامه این گفت و گو در خصوص برنامه فصل آینده اش و مبلغ قراردادش اظهار داشت: فصل سختی را پشت سر گذاشتم. فعلا به فکر استراحت کردن هستم. فصل نقل و انتقالات هم هنوز شروع نشده است. اولویتم با سپاهان است. با این تیم 2 سال قهرمان شدم و همه چیز هم خوب بوده است، اما این حق را هم دارم که به خاطر یکسری مشکلات به پیشنهاد دیگری هم فکر کنم. هیچ جایی درباره رقم قرارداد حرف نمی زنند. سال قبل قرارداد 444 میلیونی ام را 20 درصد افزایش دادند که رقمش می شد 530 میلیون. حالا اگر سقف قرارداد هم رعایت نشده باشد وقتی در این فوتبال یک بازیکن 20 بازی می کند 500 میلیون می گیرد، من که در این فصل 80 بازی انجام دادم حقم نیست این رقم را بگیرم؟
وی تاکید کرد: من می گویم وقتی قرار است حرفه ای شویم باید حرفه ای هم فکر کنیم. چطور می شود هضم کنیم که هر 22 بازیکن یک تیم سقف قراردادشان 350 میلیون تومان باشد؟ اکنون از قرارداد من ایراد گرفته می شود اما چطور 2 سالی که من در استقلال بودم و فقط 13 میلیون تومان گرفتم کسی نگفت که چرا به کسی که خانواده دارد این مبلغ را می دهید؟ من روزی که می خواستم از مس جدا شوم به مظلومی گفتم با اتفاقاتی که در تیم می بینم تیم در شرایط خوبی نیست و من هم می خواهم در تیمی باشم که در بورس باشم و هدفش قهرمانی باشد. وقتی آدم پیشنهاد بهتری داشته باشد چرا از آن استقبال نکند!
دروازه بان سپاهان تاکید کرد: یک برنامه دارم که اگر ممکن باشد بروم لیگ های خارجی. البته سخت است. من یک پیشنهاد از نروژ داشتم که فاصله اش از قطب روی نقشه ، 4 انگشت بود.به هر حال من به تقدیر خدا و سرنوشت اعتقاد دارم.
انتهای پیام/
















