برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

/جام باشگاه بسکتبال آسیا - فیلیپین/ مهرام فردا به مصاف الریان قطر می‌رود

خبرگزاری فارس: تیم بسکتبال مهرام فردا در چهارمین بازی خود به مصاف الریان قطر می‌رود.


به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا»، در ادامه مسابقات جام باشگاه‌های آسیا و در روز پنجم فردا تیم مهرام، نماینده ایران و جدی‌ترین مدعی کسب عنوان قهرمانی این رقابت‌ها رو در روی الریان قطر قرار می‌گیرد.
2 تیم فردا در حالی برابر هم به میدان می‌روند که در فینال سال گذشته مهرام موفق شد این تیم را با وجود اینکه میزبانی مسابقات را بر عهده داشت، شکست داده و قهرمان شود.
مهرام در بازی گذشته خود در این مسابقات برابر الریاضی لبنان در یک بازی نزدیک با نتیجه 76 بر 73 شکست خورد تا نتیجه لیگ بسکتبال غرب آسیا یک بار دیگر تکرار شود و شاگردان شاهین طبع برابر حریف قدرتمند و لبنانی خود همچنان ناکام بمانند.
دیدار مهرام و الریان ساعت 12:30 به وقت تهران برگزار خواهد شد.
شاگردان مهران شاهین‌طبع که در 3 دیدار قبلی خود صاحب 2 پیروزی و یک شکست شده‌اند، امروز با قرعه استراحت روبرو هستند.

برنامه کامل رقابت‌های فردا:

الاتحاد عربستان - دراگونز مالزی (ساعت 10:30)
مهرام ایران - الریان قطر (ساعت 12:30)
الریاضی لبنان - الجلاء سوریه (ساعت 14:30)
دانشگاه اردن - اسمارت فیلیپین (ساعت 16:30)

یست و دومین دوره جام باشگاه‌های آسیا از روز 7 خرداد در مانیل فیلیپین آغاز شده و 18 خرداد با معرفی تیم قهرمان به پایان می‌رسد.
انتهای پیام/

تاریخ: 1390/3/10
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: