برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

مظلومی:فتح‌الله‌زاده بدون سرمربی تیم را قهرمان می‌کند!

چند روز پیش هم در تمرینات سر عمران‌زاده داد زدم که بعضی‌ها باز هم شیطنت کردند. آیا من به عنوان سرمربی حق ندارم سر بازیکنم فریاد بزنم؟

گل ـ‌ پرویز مظلومی در لیگ برتر نتایج خوبی با استقلال گرفت و این تیم را در اولین سال حضورش به نایب قهرمانی رساند. حالا او امیدوار است که در رقابت‌های جام حذفی و با شکست دادن ملوان انزلی تیمش را فینالیست کند و در نهایت برای ششمین‌بار استقلال را قهرمان می‌کند. مظلومی در مورد آخرین وضعیت استقلال و مسائل مختلف دیگر گفت‌وگویی را با خبرنگار سایت گل انجام داد که حرف‌هایش را می‌خوانید.

 

*علی فتح‌الله‌زاده بعد از فهرستی که شما به او ارائه دادید اعلام کرد که اگر خودش سرمربی استقلال باشد، با این بازیکنان تیم را قهرمان می‌کند. نظر شما چیست؟

به هر حال کار کردن با ستاره‌ها و بازیکنان بزرگ راحت نیست ولی همه از استقلال توقع دارند به همین دلیل این تیم باید بازیکنان بزرگ داشته باشد. هر کس به استقلال می‌آید باید هم پای این بچه‌ها باشد. ما باید تیمی در حد قهرمانی ایران و آسیا ببندیم و از فصل گذشته قوی‌تر باشیم.

سوال ما را جواب ندادید. آیا فتح‌‌الله‌زاده می‌تواند استقلال را قهرمان کند؟

اگر مربیگری او مثل مدیریتش باشد، می‌تواند استقلال را قهرمان کند.

فصل آینده چند بازیکن جذب می‌کنید؟

ما حق استفاده از 6 سهمیه لیگ برتری را داریم و 6 بازیکن را جذب خواهیم کرد.

بازیکن خارجی جذب نمی‌کنید؟

اگر نیاز داشته باشیم و با کمبود بازیکن مواجه شدیم این کار را انجام می‌دهیم. قرارداد 10بازیکن استقلال تمام شده و من همه نوع پیش‌بینی‌ها را انجام داده‌ام. ما در وهله اول تلاش می‌کنیم تا تمام بازیکنان را حفظ کنیم ولی با یک نکته مهم را بگویم. ما در استقلال هیچ کس را به زور نگه نمی‌داریم. پوشیدن پیراهن این تیم برای هر بازیکنی افتخار است.

چرا این روزها حنیف عمران‌زاده مدام از جدایی حرف می‌زند؟

حنیف خیلی زود این کار را انجام داد در حالی که هنوز بازی‌های ما به پایان نرسیده است. او بازیکن بزرگی است و امسال به درد ما خورد ولی در این اواخر پیشنهادهایی که عمران‌زاده با آن مواجه شد او را شل کرد. من در تمرینات با عمران‌زاده صحبت کردم و به او گفتم اگر می‌خواهی همین الان برو. او با استقلال قرارداد دارد و باید تا آخرین روز کارش را به صورت حرفه‌ای انجام دهد. باشگاه می‌توانست با حنیف برخورد کند ولی او بچه خوش‌قلبی است و بازیکن متعصبی محسوب می‌شود .

به نظر شما او دراستقلال می‌ماند؟

فکر کنم بماند.

این روزها اخبار متفاوتی در مورد جدایی محمد محمدی از استقلال شنیده می‌شود و از طرفی می‌گویند شما وحید طالب‌لو را نمی‌خواهید. امکان دارد به صورت شفاف در مورد وضعیت دو دروازه‌بان استقلال صحبت کنید؟

قرارداد محمدی با استقلال بعد از جام حذفی به پایان می‌رسد ولی وحید طالب‌لو یک سال دیگر قرارداد دارد. ما می‌خواهیم این دو دروازه‌بان را برای فصل آینده حفظ کنیم و دوست نداریم سهمیه لیگ برتری استقلال با جذب دروازه‌بان هدر برود. منتها موضوع مهم این است که ما نمی‌توانیم دست روی دست بگذاریم. محمدی و طالب‌لو جزو بهترین دروازه‌بان‌های ایران هستند ولی ما باید به این موضوع فکر کنیم که احتمال جدایی آنها هم وجود دارد بنابراین باید فکر همه چیز را بکنیم.

پس شما خواهان حفظ محمدی و طالب‌لو هستید؟

بله، همین‌طور است.

مثل اینکه سیدمهدی رحمتی و شهاب گردان در فهرست شما قرار دارند. درست است؟

لطفا اسم نبرید. اگر دروازه‌بان‌های ما جدا شدند آن وقت فکر می‌کنیم که چه کسی را بیاوریم.

چند بازیکن را از استقلال کنار می‌گذارید؟

به دنبال تعدادش نباشید. ما بعد از پایان جام حذفی فهرست مازاد اعلام می‌کنیم.

شما قول دادید که سال بعد استقلال را قهرمان کنید. این موضوع برایتان سخت نخواهد بود و فکر نمی‌کنید تحت فشار قرار بگیرید؟

ما با این همه مشکلات امسال نایب قهرمان شدیم اگر بازیکنان فعلی را حفظ کنند و بازیکنان مورد نظر من جذب شوند قهرمان می‌شویم. البته حاجی فتح‌الله‌زاده می‌تواند تیم را قهرمان کند و وقتی او هست استقلال نیاز به مربی ندارد.

ماجرای درگیری ایمان مبعلی و اسماعیل شریفات چیست؟

مقصر من هستم که به بعضی‌ها اعتماد می‌کنم تا به تمرین استقلال بیایند و هر چه دلشان می‌خواهد بنویسند. من از فصل آینده در هفته فقط یک روز خبرنگاران را سر تمرین را می‌دهم چون خودشان این را می‌خواهند. در تمرین روز دوشنبه شریفات تکل بدی روی پای مبعلی رفت و ایمان هم پرخاش کرد. موضوع فقط در همین حد بود ولی نمی‌دانم چرا بی‌جهت این موضوع را بزرگ کردند. چند روزه پیش هم در تمرینات سر عمران‌زاده داد زدم که بعضی‌ها باز هم شیطنت کردند. آیا من به عنوان سرمربی حق ندارم سر بازیکنم فریاد بزنم؟

بازی با ملوان را چطور می‌بینید؟

بازی بسیار سختی است ولی هدف ما قهرمانی است و باز هم می‌گویم که باید قهرمان شویم تا روح ناصر حجازی شاد شود.
 

تاریخ: 1390/3/10
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: