برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

در گفتگو با مهر عنوان شد:لیگ جودو باید در خدمت تیم ملی باشد/ با تیمی متفاوت وارد لیگ می‌شویم

سرمربی تیم جودو مهرام گفت: جودو ایران پتانسیل بالایی دارد و باید لیگ را طوری طراحی کنیم که بتواند به پیشرفت و آمادگی تیم ملی کمک کند.

شیرزاد میادربندی ضمن بیان مطلب فوق به خبرنگار مهر افزود: در اغلب گفتگوها می خوانیم که جودو ایران پتانسیل بالایی دارد ولی کسی نمی گوید که از این پتانسیل چگونه باید استفاده کرد. وقتی ما لیگی داریم که همه سرمایه های جودو در آن شرکت دارند چرا نباید از آن در جهت بالابردن سطج جودو کشور استفاده کنیم.

وی افزود: نزدیک به هشت سال است که با تیم های مختلف در لیگ حضور دارم، هر سال لیگ بهتر از قبل برگزار می شود ، ولی به دلایل مختلف نمی تواند ثمره ای برای تیم ملی داشته باشد.

سرمربی مهرام ادامه داد: لیگ جودو برای بهتر شدن تا آنجا که برای ارتقاء سطح جودو مفید باشد خیلی کار دارد، باید شرایطی فراهم شود تا تیم ها بتوانند از جودوکاران خارجی استفاده کنند. همه جودوکاران ما فرصت حضور در تورنمنت های خارجی را ندارند در چنین شرایط با تمهیدات لازم می توانیم پای برخی از بهترین‌های جودو جهان را به ایران بازکنیم تا هم سطح جودو ما بالا برود وهم جودوکاران ما تجربه مبارزه با جودوکاران نخبه دنیا را کسب کنند.

دربندی در مورد وضعیت تیم مهرام گفت: سال گذشته عنوان سوم  لیگ برتر را کسب کردیم که اعتقاد دارم می‌توانستیم بهتر شویم، در فصل جدید هم با تیمی متفاوت به میدان خواهیم آمد تا بتوانیم این جایگاه را ارتقاء دهیم.


تاریخ: 1390/3/11
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: