برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

رسانه‌ها هیاهو نکنند ونگر: فابرگاس در آرسنال می‌ماند

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال آرسنال گفت: بهتر است مطبوعات هیاهو نکنند زیرا فابرگاس در آرسنال می‌ماند.


به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از ایریش‌تایمز، آرسن ونگر اظهار داشت: فصل تابستان که می‌رسد، مطبوعات هیاهوی زیادی راه‌ می‌اندازند که به‌نظرم بیهوده است. من هنوز اتفاقات سال گذشته در مورد سسک فابرگاس در ارتباط با بحث پیشنهاد بارسلونا و جنجال مطبوعات را از خاطر نبرده‌ام. هشدار می‌دهم امسال آن تجربه را تکرار نکنند. زیرا تا این لحظه هیچ پیشنهادی بابت فابرگاس از طرف آرسنال دریافت نشده است و این بازیکن در جمع ما می‌ماند.

این اظهارات پس از درج اخباری در مطبوعات دال بر تلاش مجدد قهرمان جدید اروپا برای تصاحب کاپیتان 24 ساله تیم آرسنال بود.

وی افزود: نمی‌توان کتمان کرد که تابستان گذشته بارسا بابت فابرگاس پیشنهاد داد. ولی آن همه هیاهو اعصاب‌خردکن از طرف رسانه‌ها امری بی‌ارزش بود. امیدوارم رسانه‌ها متوجه نکته شده باشند و برای امسال قصد تکرار داستان قدیمی را نداشته باشند، زیرا هیچ پیشنهادی بابت او در باشگاه ما موجود نیست.
مربی 15 سال گذشته لندنی‌ها اظهار داشت: هدف ما حفظ فابرگاس است. از نظر من او بهترین هافبک جهان است. طبیعی است که بخواهیم ساختار تیم‌ را برمبنای او طراحی کنیم.
انتهای پیام/

تاریخ: 1390/3/11
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: