برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

باقیماندن احمدی در رده نهم رده‌بندی جهانی با لغو اعزام به جام جهانی آمریکا تمام تیراندازان ایرانی سقوط کردند

خبرگزاری فارس: با اعلام رده‌بندی فدراسیون جهانی، الهه احمدی در فهرست جدید برترین تیراندازان جهان در تفنگ بادی 10 متر در رده نهم ایستاد و سایر تیراندازان ایرانی سقوط کردند.


به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا»، با اعلام آخرین رده بندی جهانی تیراندازان حرفه‌ای جهان تمام ورزشکاران کشورمان به غیر از الهه احمدی در رشته تفنگ بادی 10 متر سقوط قابل ملاحظه‌ای داشتند که به نظر می‌رسد این موضوع ارتباط مستقیمی با عدم اعزام تیم ملی تیراندازی کشورمان به جام جهانی 2011 آمریکا که به تازگی به پایان رسید، داشته باشد.
بر همین اساس و طبق آخرین ر‌ده‌بندی منتشر شده توسط ‌فدراسیون بین‌المللی تیراندازی، الهه احمدی که در نخستین روزهای سال جدید با درخششی فوق‌العاده موفق شد در تفنگ بادی 10 متر سهمیه المپیک 2012 لندن را کسب کند و 2 ماه پیش با 41 پله صعود به رده هفتم جهان رسیده بود، در ماه جدید میلادی با 710 امتیاز در همان رده نهم که ماه گذشته قرار داشت، باقی ماند.
همچنین مه‌لقا جام‌بزرگ که 2 ماه پیش در همین رشته در جایگاه دوازدهم قرار داشت و ماه گذشته با دو پله سقوط به رده چهاردهم جهان رسید در ماه جاری نیز با 2 پله سقوط دیگر شانزدهم شد.
در این رشته نرجس امامقلی‌نژاد از رده 68 به 89 رسید و مریم طالبی نیز از رده 107 جهان به رده 139 صعود کرد.
احمدی همچنین در رشته 50 متر سه وضعیت در رده سی و یکم قرار گرفت و مریم طالبی و مه‌لقا جام‌بزرگ به ترتیب در رده‌های 85 و 115 رده‌بندی جهانی ایستادند. نرجس امامقلی نژاد نیز در رده 133 ایستاد.
در سایر رشته‌ها نیز امین حیدری در رشته تفنگ 50 متر سه وضعیت با 7 پله سقوط نسبت به ماه گذشته در رده 111 جهان قرار گرفت. ابراهیم اینانلو در رشته تفنگ 50 متر درازکش با 9 پله سقوط در جایگاه 108 جهان ایستاد.
در رشته تفنگ 10متر بادی مردان نیز صابر پرستی با 9 پله سقوط در رده 55 جهان ایستاد و مهدی جعفری پویا و حسین باقری به ترتیب در رده‌های 95 و 105 قرار گرفتند.
ابراهیم برخورداری در رشته تپانچه 50 متر با 3 پله سقوط در رده 71 ایستاد. وی در رشته تپانچه 10 متر نیز با 8 پله سقوط در رده 57 جهان ایستاد.
در رشته تپانچه 25 متر زنان نیز فاطمه حسینی، زینب رمضانی و مریم سلطانی در رده‌بندی جدید جهانی به ترتیب با 10، 14 و 10 پله سقوط در رده‌های 62، 69 و 79 قرار گرفتند.
فاطمه حسینی در رشته تپانچه 10 متر با 5 پله سقوط در رده 30 جهان ایستاد و مریم سلطانی و زینب رمضانی هرکدام با 18 پله سقوط به ترتیب در رده‌های 82 و 106 قرار گرفتند.
در رشته‌های پروازی نیز سعید صدری، امیر چاوشی و ادریس شاه‌محمدی در ماده تراپ دوبل مردان رده‌های 67، 71 و 80 جهان از آن خود کردند، علی دوستی در اسکیت مردان در رده 119 جهان ایستاد و نرجس رنجبر و سپیده سیرانی در این رده‌بندی ماهانه در رده‌ مشترک 76 جهان قرار گرفتند.
انتهای پیام/‌

تاریخ: 1390/3/11
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: