بی تاب پدر/ آتیلا حجازی به بیمارستان منتقل شد!
مراسم هفتمین روز درگذشت ناصر حجازی بعدازظهر امروز با حضور بیش از سه هزار نفر از علاقهمندان و هواداران وی در مسجد ارشاد اهواز برگزار شد.
این مراسم با حضور صفر جمالپور مدیرعامل باشگاه استقلال اهواز، سیفاله دهکردی مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان، علیرضا مرادحاجتی مدیرعامل باشگاه ملیحفاری، سیدشریف حسینی نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی، حمیدرضا گرشاسبی مدیرکل تربیتبدنی خوزستان، مجید جلالی سرمربی تیم فولادخوزستان، حمید سالمی رییس کانون پیشکسوتان ورزش استان، بازیکنان تیم فوتبال فولادخوزستان و جمعی از پیشکسوتان و بازیکنان استان برگزار شد.
در این مراسم برخی از اعضای خانواده حجازی از جمله آتیلا حجازی و سعید رمضانی حضور داشتند. آتیلا حجازی که از طرفی بی تاب پدر بود و از طرف دیگر در محاصره هواداران و ازدحام بیش از حد جمعیت آنها در مسجد آن هم در گرمای شدید هوای اهواز قرار گرفته بود از حال رفت و به بیمارستان منتقل شد.
هواداران حجازی با سردادن شعارهای "تسلیتتسلیت آتیلای حجازی" و "حجازی کاپلو" یاد او را گرامی داشتند.
ازدحام جمعیت در اطراف مسجد ارشاد اهواز به حدی بود که جلوی عبور و مرور خودروها گرفته میشد.
















