یک سال دیگر با استقلال قرارداد دارم مظلومی: دنبال قهرمانی در جام حذفی بودیم، اما به ناحق حذف شدیم
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: در جام حذفی به فکر قهرمانی بودیم و حق ما نبود که از این جام حذف شویم.
به گزارش خبرگزاری فارس، پرویز مظلومی پس از شکست 2 بر یک استقلال مقابل ملوان و حذف از ادامه مسابقات جام حذفی اظهار داشت: در مجموع بازی خوبی بود. حق استقلال حذف نبود. ما دنبال قهرمانی بودیم، اما از موقعیتها خوب استفاده نکردیم و در زدن ضربات آخر بیدقت و بدشانس بودیم.
وی افزود: وقتی تیم ملوان در دقایقی به هم ریخته شد، ما باید از این موقعیت استفاده میکردیم و حتی نفراتی آوردیم برای بازی هجومی در واقع ما همه کار برای بردن انجام دادیم. فقط توپها به گل تبدیل نشدند.
سرمربی استقلال ادامه داد: اگر در همان ابتدای نیمه دوم تک به تک آرش برهانی گل میشد، جریان بازی عوض میشد.
مظلومی در ادامه با انتقاد از داوری یدالله جهانبازی گفت: من تعجب میکنم که ملوانیها در طول مسابقه 5 دقیقه مسابقه را نگه داشتند، اما نمیدانم چرا داور فقط 4 دقیقه وقت اضافی گرفت. دروازه بان ملوان به دلیل زدن مشت به صورت شریفات باید اخراج میشد، اما داور ملاحظه و رعایت حال وی را کرد.
سرمربی آبیپوشان در خصوص خطای فرهاد مجیدی اظهار داشت: مجیدی کار خطایی انجام داد و کارت زرد گرفت. اگر کسی کار اشتباهی کند آن را میگوئیم. من فکر میکنم بازی از دست داور خارج شد.
مظلومی تصریح کرد: به دلیل درگذشت ناصر حجازی بازیکنان تیم به لحاظ روحی افت کرده بودند و کمی عصبی بودند. البته دلیل شکست استقلال این مسئله نبود، ما با وجود تلاش خوبی که داشتیم نتوانستیم به خوبی گلزنی کنیم.در مقابل ملوانیها نیز با چنگ و دندان دفاع کردند که البته کار اصولی هم انجام دادند. من به آنها تبریک میگویم.
مظلومی در پاسخ به این سؤال که برای فصل آینده در استقلال میماند یا خیر، گفت: با استقلال قرارداد دارم.
انتهای پیام/
















