زمان دیدار تیم ملی با تیم امید تغییر کرد بابازاده نیامده از تیم ملی رفت
خبرگزاری فارس: مربی دروازهبانان تیم ملی فوتبال ایران از حضور در کمپ سوم تیم ملی باز ماند.
به گزارش خبرگزاری فارس، حمید بابازاده مربی دروازهبانهای تیم ملی امروز (شنبه) در آغاز اردوی سوم ملیپوشان که در زمین چمن کمپ تیمهای ملی برگزار شد، غیبت داشت.
خسرو والیزاده مدیر رسانهای تیم ملی فوتبال ایران در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد غیبت بابازاده گفت: این مربی قرار بود با فدراسیون فوتبال توافقاتی انجام دهد که هنوز این توافقات انجام نشده است.
وی با رد هرگونه مشکل بابازاده با اعضای کادر فنی تیم ملی، افزود: مربی دروازهبانهای تیم ملی با هماهنگی کیروش در کمپ سوم حضور ندارد و قرار است در مورد حضورش در کمپهای بعدی تصمیمگیری لازم صورت بگیرد.
وی همچنین در مورد دعوت نشدن مسعود شجاعی هافبک ایرانی اوساسونا به تیم ملی گفت: شجاعی آسیب دیده است و تا 2 ماه آینده درمان مصدومیتش به طول خواهد انجامید. بازیکن اوساسونا در لیست کیروش قرار دارد و به محض درمان، به تیم ملی دعوت خواهد شد.
مدیر رسانهای تیم ملی فوتبال ایران در پایان این مصاحبه یادآور شد دیدار تیمهای ملی فوتبال ایران و تیم امید که قرار بود روز دوشنبه از ساعت 10:30 در ورزشگاه دستگردی تهران برگزار شود در همین روز یک ساعت زودتر از ساعت 9:30 دقیقه صبح آغاز خواهد شد تا گرمای هوا روی این بازی تاثیر کمتری بگذارد.
انتهای پیام/
















