برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

اولین ترکش دامان سپاهان را گرفت !؟

قهرمانی سپاهان در لیگ دهم، موجب شد اصفهانی ها بار دیگر جام قهرمانی را در خانه حفظ کنند  . البته موضوع قهرمانی سپاهان، چندان هم غیر منتظره و پیش بینی ناشدنی نبود. اگر سری به آرشیو روزنامه ها و خبرگزاری ها بزنیم، می بینیم که بیشتر کارشناسان و فوتبال دوستان از مدت ها پیش، این قهرمانی را پیش بینی کرده بودند.

 رقم پیشنهادی سپاهان به قلعه‌نوعی خیلی کمتر از رقم سال قبل بوده و این سرآغازی شد بر اختلاف او و سپاهان. وقتی قلعه‌نویی پیشتهاد مالی سال جدید را مشاهده کرد دلیل را جویا شد که مسئولان سپاهان به او گفتند «بودجه را تقلیل داده‌اند. قرار است سقف را رعایت کنیم.»

سازمان های دولتی، از هزینه کردن در ورزش حرفه‌ای منع شدند

در اواخر پاییز سال گذشته، نمایندگان مجلس در قانون پنجم توسعه، تصمیم به تصویب بندی گرفتند که بنا بر آن، سازمان های دولتی، از هزینه کردن در ورزش حرفه‌ای منع شدند و به این ترتیب، زنگ خطری بزرگ برای باشگاه‌های قدیمی ورزش کشور به صدا در‌آمد.

اکنون باید نشست و منتظر ماند که آیا وقتی تیم هایی متمول در فصل آینده در شرایط مشابه با دیگر تیم ها قرار بگیرند، می توانند همچنان یکه تازی کنند یا آنها هم وقتی کفگیرشان ته دیگ بخورد، معنی کمبودها را می فهمند و مجبور می شوند با سیلی صورتشان را سرخ نگه دارند و به گفته ای، ترمزشان کشیده می شود؟

وزراتخانه ها از ورزش قهرمانی  فاصله می گیرند

حرف و حدیث درباره کناره‌گیری وزارتخانه‌ها از ورزش حرفه‌ای به شدت به گوش می‌رسد.  در این خصوص گویا قرار است این اتفاق در فصل 1392-1391 به طور قطع حادث شود.
 در صورت تحقق این اتفاق بدون شک فوتبال بسیار ضرر خواهد کرد و در این میان مبالغ فوتبال به شدت نزول خواهد کرد و سقف قراردادها نیز پایین خواهد آمد. همچنین قیمت امتیاز (پروانه) تیمهای لیگ برتر نیز که این روزها 12 یا 13 میلیارد تخمین زده می‌شود نیز به رقمی معادل 2 یا 3 میلیارد تقلیل خواهد یافت.
 
گفتنی است؛ با این حساب فوتبال دولتی به سمت فوتبال خصوصی میل می‌کند و کسانی برنده هستند که در قالب تیمهای خصوصی فوتبال را پیگیری کنند

نمایندگان مجلس در اواخر پاییز سال گذشته در قانون پنجم توسعه، تصمیم به تصویب بندی گرفتند که بنا بر آن، سازمان های دولتی، از هزینه کردن در ورزش حرفه‌ای منع شدند. همان طور که قبلا گفته بودیم ، این زنگ خطری بزرگ برای باشگاه‌های قدیمی ورزش کشور به شمار می‌آید؛ البته تصمیمی که وزارت نفت و پس از آن، دیگر وزارت‌خانه‌ها خواهند گرفت، تصمیمی نیست که آنها به خودی خود گرفته باشند.


بنا بر قانون پنجم توسعه، وزارتخانه‌هایی چون نفت و صنایع، نمی‌توانند در ورزش قهرمانی هزینه کنند، چرا که در این صورت، شرایط را برای باشگاه‌های اقتصادی و صنعتی ـ که هنوز بر پایه اصل 44 قانون اساسی خصوصی نشده‌اند ـ دشوار می‌کند.


سابقه تشکیل نخستین باشگاه خصوصی پس از انقلاب به اواسط دهه شصت برمی گردد. در آخرین روزهای سال 66 بود که عبدالله صوفیانی، با خرید امتیاز کیان، باشگاه پورا را راه اندازی کرد. مالک این باشگاه که در صنف پوست و روده فعالیت داشت با خرید ستاره های نامی فوتبال ایران، سروصدای بسیاری به پا کرد، ولی به دلیل مشکلات مالی این باشگاه بدون آن که توفیقی در راه تیمداری داشته باشد، انحلال خود را اعلام کرد.

این پول های کلان که بی هیچ حساب و گاه بی هیچ دلیل موجهی به این شکل در اختیار بازیکنان قرار می گیرد، در واقع، پول من و شما و دیگر اقشار جامعه است و مطمئناً هیچ قشری از این جامعه راضی نخواهد بود که در این سطح و به شکل کاملا غیر موجه و غیر عادلانه در اختیار برخی بازیکنان در فوتبال قرار بگیرد...
تاریخ: 1390/3/15
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: