رویارویی ایتالیا و ایرلند دوستان قدیمی به مصاف هم میروند
خبرگزاری فارس: دیدار دوستانه امشب تیمهای ملی ایتالیا و ایرلند، یوونتوسیهای قدیمی را رودرروی یکدیگر قرار خواهد داد.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از آسوشیتدپرس، در اوایل دهه 80 میلادی و زمانی که جیووانی تراپاتونی هدایت یوونتوس را به عهده داشت، بازیکنانی چون چزاره پراندلی و مارکو تاردلی در آن بازی میکردند.
در حال حاضر تراپاتونی سرمربی ایرلند است و پراندلی هدایت ایتالیا را به عهده دارد در حالی که تاردلی به عنوان دستیار تراپ انجام وظیفه میکند.
این 3 نفر به مدت شش سال و بین سالهای 1979 تا 1985 در کنار یکدیگر برای موفقیت یوونتوس تلاش میکردند و اکنون در لیژ بلژیک (محل برگزاری این دیدار) در قالب تیمهای ملی ایتالیا و ایرلند رو در روی هم قرار خواهند گرفت.
در خبرها آمده که هر دو تیم از بازیکنان ذخیره خود در این دیدار استفاده خواهند کرد و قصد دادند به بازیکنان اصلی تیم استراحت بدهند.
هر دو تیم بازیهای خود در رقابتهای مقدماتی جام ملتهای اروپا در سال 2012 را با پیروزی پشت سر گذاشتهاند. ایتالیا 3 بر صفر استونی را مغلوب کرده و ایرلندیها نیز دو بر صفر مقدونیه را شکست دادهاند.
گفتنی است دیدار دوستانه ایتالیا و ایرلند امشب برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/
















