برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

حاشیه‌های دیدار پرسپولیس - ملوان شعار "مازیار قایقران" پس از از دست رفتن پنالتی

مازیار زارع بهترین فرصت پرسپولیس برای گلزنی از روی نقطه پنالتی از دست داد تا هواداران ملوان با شعار "مازیار قایقران" او را تشویق کنند.
 نیمه نخست دیدار رفت فینال جام حذفی بین تیم‌های پرسپولیس و ملوان در حالی با برتری یک بر صفر تیم مهمان به پایان رسید که پرسپولیسی‌ها بهترین فرصت را در آخرین دقیقه نیمه برای به تساوی کشاندن نتیجه از دست دادند.

نیمه نخست این دیدار حاشیه‌هایی به همراه داشت:

* مهدی دغاغله که در این دیدار عملکرد قابل قبولی به نمایش گذاشته بود پس از 10 نفره شدن ملوان به تشخیص کادر فنی تعویض شد و با ناراحتی زیاد زمین را ترک کرد.

* پس از اخراج بازیکن ملوان که به دلیل خطای عمد صورت گرفت، هواداران پرسپولیس به شدت به تیم ملوان توهین کردند و علیه این تیم شعار دادند.

* احمدرضا عابدزاده سنگربان پیشین تیم ملی فوتبال در اواسط نیمه نخست وارد جایگاه ویژه شد.

* بازی در نیمه نخست کم حاشیه و بدون اتفاق خاصی پیگیری شد و فغانی تنها یک دقیقه وقت تلف شده اعلام کرد.

* علی دایی پس از از دست رفتن ضربه پنالتی مازیار زارع بدون واکنش خاصی به سمت نیمکت رفت.

* هواداران ملوان که پس از به ثمر رسیدن گل برتری انگیزه زیادی برای تشویق تیم‌شان داشتند پس از اعلام پنالتی دقایقی سکوت کردند اما پس از دست رفتن ضربه بار دیگر تشویق‌های پرشور خود را تا به صدا درآمدن سوت پایان نیمه نخست ادامه دادند.

* مهرداد اولادی که سابقه بازی در پرسپولیس را هم در کارنامه دارد در هر صحنه پس از به زمین افتادن نسبت به تصمیم‌های داور اعتراض نشان می‌داد که البته فغانی نسبت به این اعتراض‌های او واکنش نشان نداد.

* تا آخرین دقایق نیمه نخست هواداران همچنان به ورزشگاه می‌آمدند و در حال حاضر نزدیک به 75 هزار نفر از نزدیک بازی تیم‌های پرسپولیس و ملوان را تماشا می‌کنند.
تاریخ: 1390/3/17
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: