10 نفره شدن به ما ضربه زد مسلمان: ای کاش با اختلاف کمتری میباختیم
خبرگزاری فارس: بازیکن ملوان گفت: ای کاش با اختلاف کمتری نتیجه دیدار رفت را به پرسپولیس واگذار میکردیم چون جبران در انزلی راحتتر بود.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس محسن مسلمان پس از شکست 4 بر 2 تیمش برابر پرسپولیس در دیدار رفت فینال جام حذفی گفت: 10 نفره شدن به ما ضربه زد. نیمه دوم پرسپولیسیها بعد از 10 نفره شدن تیم ما بهتر بازی کردند.
وی ادامه داد: در همان 2 - 3 دقیقه اول بازی دو فرصت خوب را از دست دادیم که پرسپولیسیها را غافلگیر کرد اما کمتجربگی ما باعث شد نتوانیم از موقعیتهای به دست آمده به خوبی استفاده کنیم.
مسلمان درباره دیدار برگشت جام حذفی در انزلی گفت: مطمئن باشید در زمین خودمان بهتر ظاهر میشویم. زدن 2 گل در آزادی به پرسپولیس کار راحتی نبود. دست هواداران ملوان را میبوسیم که در تهران هم ما را تنها نگذاشتند.
بازیکن تیم ملوان تصریح کرد: ای کاش با اختلاف کمتری بازی رفت را به پرسپولیس واگذار میکردیم چون در این صورت کار راحتتری در انزلی داشتیم.
انتهای پیام/
















