برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

محمد نوری:تضمینی برای قهرمانی‌ پرسپولیس وجود ندارد/ فکر نمی‌کردم ملوان اینگونه باشد

هافبک تیم فوتبال پرسپولیس پیروزی 4 بر 2 این تیم مقابل ملوان را تضمینی برای قهرمانی سرخپوشان در رقابت‌های جام حذفی ندانست.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد نوری پس از پایان دیدار تیمش مقابل ملوان ضمن بیان مطلب فوق گفت: بازی سختی بود و شخصاً فکر نمی‌کردم ملوانی‌ها ما را تا این اندازه اذیت کنند اما خدا را شکر توانستیم در این شرایط هم مقابل ملوان پیروزی ارزشمندی را کسب کنیم.

وی اضافه کرد: امیدوارم در بازی برگشت با قدرت بیشتری به میدان برویم و با کسب پیروزی بتوانیم عنوان قهرمانی جام حذفی را به دست آورده و سهمیه حضور در لیگ قهرمانان آسیا را کسب کنیم.

هافبک تیم پرسپولیس خاطرنشان کرد: این پیروزی هیچ تضمینی برای قهرمانی ما نیست و باید در بازی برگشت هم تلاش بیشتری انجام دهیم تا دچار مشکل نشویم.

نوری در پایان گفت: پنالتی زن اول پرسپولیس مازیار زارع است و می‌خواست پنالتی نخست را هم به من بدهد تا بزنم اما با بدشانسی ضربه‌اش به تیر دروازه خورد. خوشحالم که توپ من به گل تبدیل شد و توانستیم در این دیدار پیروزی ارزشمندی را کسب کنیم.

دیدار رفت فینال رقابتهای جام حذفی باشگاه های کشور سه شنبه شب در ورزشگاه آزادی با برتری 4 بر 2 پرسپولیس برابر ملوان برگزار شد. دیدار برگشت روز جمعه هفته جاری در ورزشگاه تختی بندرانزلی برگزار خواهد شد.


تاریخ: 1390/3/17
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: