برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

شیرگیر در گفت‌وگو با فارس: امسال به دنبال افزایش سطح کیفی دانش مربیان هستیم نه کمیت

خبرگزاری فارس: مسئول کمیته مربیان فدراسیون کشتی گفت: در سال جاری بیشتر به فکر افزایش سطح کمی و علمی مربیان و ارتقا آنها هستیم و به دنبال کمیت نیستیم.


امیر شیرگیر در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبری فارس «توانا»، درباره برنامه کمیته مربیان فدراسیون کشتی گفت: در سال جاری کلاس‌های ارتقا مربیگری از درجه 3 به 2 و درجه 2 به یک را در برنامه قرار دادیم. فعلا کلاس‌های درجه 3 را برگزار نمی‌کنیم و قصد نداریم به تعداد مربیان اضافه شود.
وی ادامه داد:‌ امسال بیشتر به فکر افزایش سطح کمی و علمی مربیان و ارتقا آنها هستیم و به دنبال کمیت نیستیم. از طرفی باید فضا را برای جوانگرایی در مربیگری فراهم کنیم.
شیرگیر افزود: کشورهای عراق، تونس، برزیل، کره‌جنوبی و تایلند متقاضی مربی کشتی از ایران هستند و در این زمینه مذاکراتی با فدراسیون کشتی عراق انجام داده‌ایم، اما هنوز نهایی نشده است. پس از بررسی کارنامه مربیان با کمک انستیتو، کسانی‌ را که فعال‌تر هستند و از سوی هیات‌های استان تائید شده‌اند به کشورهای درخواست کننده معرفی خواهیم کرد.
وی ادامه داد: البته سعی کردیم در این زمینه شان مربیان ایرانی هم رعایت شود و با پیشنهاد حقوق 5 هزار دلاری در ماه به کشورهای درخواست کننده زمینه لازم را فراهم کرده‌ایم.
شیرگیر در پایان با اشاره به برنامه‌های این کمیته خاطرنشان کرد: سال گذشته برای اولین بار 18 مربی راهی کلاس بین‌المللی شدند و امسال نیز کشورمان پس از چند سال میزبان کلاس بین‌المللی مربیگری کشتی آزاد در ایران است که می‌تواند به رشد دانش مربیان ما کمک کند.
انتهای پیام/

تاریخ: 1390/3/18
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: