برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

/جام جهانی تیراندازی با کمان ـ آنتالیا/ حلیمیان حذف شد؛ پارسامهر به فینال کامپوند زنان رسید

خبرگزاری فارس: کماندار زن کشورمان به دیدار فینال کامپوند زنان در رقابت‌های جام جهانی تیراندازی با کمان 2011 آنتالیا رسیدند.


به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا»، در ادامه روز سوم رقابت‌های جام جهانی تیراندازی با کمان 2011 که به میزبانی آنتالیا ترکیه در حال برگزاری است، یکی از دو تیرانداز زن کشورمان به دیدار فینال کامپوند انفرادی زنان رسید و دیگری از رسیدن به این دیدار بازماند.

در دیدارهای مرحله نیمه نهایی ابتدا ویدا حلیمیان که در یک مرحله یک چهارم نهایی مارسلا تونیولی ایتالیایی را شسکت داده بود به مصاف ایوانا بودن از کرواسی رفت که این دیدار را حلیمیان در عین شایستگی و بانتیجه نزدیک 139 بر 140 واگذار کرد و از رسیدن به دیدار فینال بازماند.

در دیگر دیدار مرحله نیمه نهایی مهتاب پارسامهر که عصر امروز در مرحله یک چهارم نهایی لائورا لونگو از ایتالیا را شسکت داده بود مقابل آلبینا لوگینوا از روسیه که به عنوان نفر اول جدول رده بندی راهی دور حذفی شده بود، قرار گرفت و پس از تساوی در نتیجه 145 با حریفش در تیرهای اضافه به برتری رسیده و حریف کماندار کروات در دیدار فینال شد.
آلبینا لوگینوا در مرحله یک هشتم نهایی شبنم سرلک از کشورمان را حذف کرده بود.
دیدار فینال کامپوند انفرادی زنان شنبه آینده برگزار می‌شود.
انتهای پیام/

تاریخ: 1390/3/19
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: