برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

ناکامی دوباره بخش خصوصی در فوتبال پرهام: دیگر تیم‌داری نمی‌کنم

خبرگزاری فارس: مالک باشگاه نساجی مازندران گفت: با تمام بازیکنان و کادر فنی تیم تسویه حساب کردیم و برای فصل آینده قصد تیم‌داری ندارم.


مهدی پرهام در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبری فارس «توانا»، در خصوص شرایط تیم فوتبال نساجی مازندران عنوان کرد: قصد ندارم دیگر در فوتبال هزینه کنم و علتی نیز برای ادامه این امر نمی‌بینم، به همین دلیل تیم نساجی را واگذار خواهم کرد.
وی با اشاره به اینکه تیم را در مازندران نگه خواهد داشت، افزود: امتیاز تیم را به شخصی در قائمشهر خواهم داد و نساجی از این شهر خارج نخواهد شد، اما من قصد ندارم در فصل آینده تیمداری کنم.

مالک باشگاه نساجی خاطرنشان کرد: من دیگر هزینه نمی‌کنم. چرا باید این کار را انجام دهم؟ هزینه کردن فایده‌ای ندارد. تاکنون پیشنهادی برای خرید امتیاز نساجی نیامده است، اما در اسرع وقت تیم را واگذار می‌کنم.
پرهام در پاسخ به این سوال که آیا با بازیکنان و کادر فنی تسویه حساب کرده، یادآور شد: با تمام بازیکنان و کادر فنی تسویه کردیم، البته طبق قرارداد درصدی از مبلغ قرارداد آنها به علت عدم صعود به لیگ برتر کسر و مابقی پرداخت شد.
وی در مورد درصد کسر شده از مبلغ قراردادها ابراز بی اطلاعی کرد.
انتهای پیام/

تاریخ: 1390/3/20
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: